2777
2789
عنوان

جارو رباتیک

1 بازدید | 9 پست

جارو رباتیک برند شیائومی چه مدلش خوبه

اصلا برای جهیزیه لازمه

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

خیلی عالیه، من ندارم ولی یکی از دوستام داره کیگه راحت شدم از جاروکشیدن، حتما بخر، نقداشو تو دیجی کالا بخون و امتیاز کاربرارو ببین بعد مدلو انتخاب کن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا جارو رباتیک از ضزوریات جهیزیه نیست همون جاروبرقی باشه کافیه

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من دارم خیلی عالیه. فقط ریشه فرش رو قبلش باید بکنی زیر فرش که گیر نکنه. زمین رو هم طی میکشه

مدلش چیه

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
مدلش چیه

قدیمیه. شوهرم چندین سال پیش برای مادرش خریده، اون استفاده نمیکنه اورد خونه خودمون. سیم هم جایی باشه کل وسیله رو میکشه پایین. خطرناکه ولی ما قبلش سیما و ریشه فرش و وسایل روی زمین رو جمع میکنیم اون کارش رو میکنه حتی زیر دراور و کابینت و تخت و جاهایی که دست نمیرسه رو می کشه. به نظر من که جز واجباته. مثل ظرفشویی