2777
2789
عنوان

ترکیب بهشتیی

104 بازدید | 15 پست

بیان از ترکیبای بهشتی بگید که خودتون کشف کردید بگید😉🦦

خودم :نون و هندونه و عسل با شیره اردهه

البته شاید قبل تر ها شما هم کشف کرده باشیددد🙊🚶♀️

Maybe in another life

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنیرمحلی باخرما

شیره انگور باگردو رنده شده

پنیرباپیتزچه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

از امتحان کردن ترکیبا خوشم نمیاد حس میکنم پامو رو میدون مین گذاشتم😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

از امتحان کردن ترکیبا خوشم نمیاد حس میکنم پامو رو میدون مین گذاشتم😂

اتفاقن بعضیاشون عالینننن امتحان کن ما حتی وقتایی تنبلیمون میاد از نون و هندونه به عنوان شام و نهار و صبحانه استفاده میکنیممم😕😂🤣🤣

Maybe in another life

اتفاقن بعضیاشون عالینننن امتحان کن ما حتی وقتایی تنبلیمون میاد از نون و هندونه به عنوان شام و نهار و ...

سعی میکنم😅😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.