2777
2789
عنوان

بابام

1 بازدید | 3 پست

تو تاپیک قبی گفتم که متنش 👇👇

من دوست ندارم چادر بپوشم اما مامانم به زور سرم کرده راصیش کردم تو راه مدرسه نگذارم چادر بابام امروز اومده دنبالم میگه چرا چادر سرت نکردی حتما دوستات بهت گفتن چادری امل گذاشتی کنار گفتم نه تو راه آذیت میشم بعد لباس مدرسه ام گشاد و بلنده و هزار بار گفته میترسم رای مامانمو بزنه و دوباره باز تووراه مدرسه هم سرم کنن

خب حالا امروز اومده میگم بابا مامان کجاست میگه رفته مسجد اونایی که حجاب ندارند ببندن به فلک من فهمیدم با منه هیچی نگفتم گفت مگه نمیدونی اجباری شده همه باید چادر بپوشن عصبی شدم گفتم خدا اجباریه نکرده اینا اجباری کنن بعد زنگ زدم مامانم میگم کجایی میگه میوه فروشی ام الان میام خدا وکیلی این داستانا از کجای ذهنش اومده؟؟؟

تازه نیومده زورمم کرده ظرفا رو بشور؟؟

منم مدرسه چادر سر میکردم هم راهنمایی هم دبیرستان

از طرف مدرسه اجباری بود

منم مشکلی نداشتم یه مدرسه است دیگه صبح میری ظهر برمیگردی اونم فقط چند دقیقه راه رفت و برگشت

بزرگتر که شدی خودت انتخاب میکنی حجابتو

منم مدرسه چادر سر میکردم هم راهنمایی هم دبیرستاناز طرف مدرسه اجباری بودمنم مشکلی نداشتم یه مدرسه است ...

خدا کنه خیلی فک کردم که ازدواج کنم استایل خودمو داشته باشم اما مطمئنم اون موقع هم دخالت میکنن و بیچاره ام میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه خیلی فک کردم که ازدواج کنم استایل خودمو داشته باشم اما مطمئنم اون موقع هم دخالت میکنن و بیچا ...

ان شاالله با یه آدم درست ازدواج کنی

مثل خودت فکر کنه 🤲

خیلی چیزها توی زندگی مهم تر از ظاهر هست و تاثیرگذارتر در زندگیمون

مهم باطن انسانه و نیت ها و طرز فکرش