2777
2789
عنوان

اغغغغغغغغغغغ😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 45 پست

آفرین دختر خوب نمره ت عالیه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین 7ساعت تا 10 ساعت و بیشتر این مهمه ک هرروز بخونی ن مثل من ک ی روز بخونی هفته ای نخونی

آره اون مهمه من الان وضعم همونه

می خوام برا سال آینده برنامه ریزی کنم

تا این حد نمره برات مهمه اینجا چیکار میکنی اصلا برا شما مناسب نیس اینجا

مگه اینجا چی داره که مناسب نباشه فقط کافیه یکی چیزی بگه و تعلیق شه درضمن اونقدرا هم کم سن نیستم

آره اون مهمه من الان وضعم همونه می خوام برا سال آینده برنامه ریزی کنم

وایی اگه توهم این مشکلو داری نگو سال اینده .از همین الان حلش کنن چون سال اینده هم دقیقا شرایط همینجوریه و نمیتونی تغییر بدی

بژی کوردستان

مگه اینجا چی داره که مناسب نباشه فقط کافیه یکی چیزی بگه و تعلیق شه درضمن اونقدرا هم کم سن نیستم

از این نظر که اتلاف وقته میگم مناسب نیس همین تایم بزار بخون کامل بگیری نمرتو

وایی اگه توهم این مشکلو داری نگو سال اینده .از همین الان حلش کنن چون سال اینده هم دقیقا شرایط همینجو ...

آخه بعضی روزا خیلی خسته میشممم کلا توان در خوندن ندارم

ولی بعضی روزا هم حالم عالیه

چون امسال زیاد جدی نیستیم می خوام وقتی رفتم دهم برنامه بنویسم برا خودم و منظم باشم

آخه بعضی روزا خیلی خسته میشممم کلا توان در خوندن ندارم ولی بعضی روزا هم حالم عالیهچون امسال زیاد جدی ...

اها اره تو الان نهمی نشینی یه وقت خودتو اذیت کنیی و زیاد بخونیاا از تابستون شروع کن و اگه الان زیاد بخونی دیگه زده میشی هر وقت دلت خواست درس بخون

بژی کوردستان