2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

127 بازدید | 18 پست

چهارساله ازدواج کردم درآمدش نهایت 20 تومنه قد متوسط و ظاهر معمولی

خانواده از لحاظ فرهنگی پایین تر از ما خیلی زیاد

یکی دوبار کتک زده بابام خیلی مارو اذیت کرد ینی خانوادمو سر عروسی و وسایلا .و...

اولا خوب بود از نظر محبت و رابطه و ... ولی الان سرد تر شده چند ماه میشه یکی دوماه

امروزم گفتم از سر کار اومدنی بیا دنبالم ببرم خونه مامانم گفت باشه حاضر باش بیا دم در 20 دقیقه وایستادم آقا نیومده ژنگ زدم میگه الان خونه مامانمم یه لقمه بخورم میام منم آتیشی شدم اومد باهاش دعوا کردم گفت طلب باباتو ک نداری داد میزنی ...

واقعا رایت میگن نینی سایتیا این گاوهارو از کدوم طویله پیدا کردیم ما💔

این جور مردا رو باید به باد کتک گرفت جدی

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفانه اکثر مردا همینن .

واسه همین متاهلها همیشه میگن ازدواج نکنید .

بعد یه عده که عقلی تو سرشون نیست میگن وای شماها ازدواج کردید خوشبخت شدید ، نمیخواهید ما ازدواج کنیم خوشبخت بشیم .

نمیدونن کدوم خوشبختی ؟

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

جای دعوا با اسنپ برو شر رو بخوابون

ولی واقعا انتخاب غلطی بوده متاسفانه

احساس مسئولیت نداره

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

جای دعوا با اسنپ برو شر رو بخوابونولی واقعا انتخاب غلطی بوده متاسفانهاحساس مسئولیت نداره

این اولین بار بود ک این کارو کرد خیلی عصبی شدم

انتخابم غلط نبوده ر.یییدم تو زندگیم خواهر

باباتو کتک زده؟؟

واقعا نمیدونم بعد میگن دخترا پول پرستن دنبال پول و تحصیلاتن

ایناها دیگه وقتی میای با کسی پایین تر از خودت میری تو رابطه یا ازدواج میکنی همین میشه

طرف فک میکنه حالا کیه چیه دختره اومده با سختی داره باهاش زندگی میکنه هار میشه

لطفا نگین همه مثل هم نیستن چون اکثر مردا جنبه ندارن تو این زمینه

باباتو کتک زده؟؟واقعا نمیدونم بعد میگن دخترا پول پرستن دنبال پول و تحصیلاتنایناها دیگه وقتی میای با ...

نه گفت طلب باباتو که نداری داد میزنی

واقعنم خیلی خراب کردم البته بیشتر انتخا خانوادم بود

دلم میخاد جدا شم ولی از بیرون میترسم

متاسفانه اکثر مردا همینن .واسه همین متاهلها همیشه میگن ازدواج نکنید .بعد یه عده که عقلی تو سرشون نی ...

چرا ازدواج کنن با ادمش

خانواده طرفو ببینن نگن شوهره بعد ازدواج و بچه درست میشه چون نمیشه

با هم سطحشون ازدواج کنن صددرصد مشکلات کمتری پیش میاد تو زندگیشون

چرا ازدواج کنن با ادمش خانواده طرفو ببینن نگن شوهره بعد ازدواج و بچه درست میشه چون نمیشه با هم سطحشو ...

دقیقا 80 درصد مشکلات ما بخاطر پایین بودن فرهنگ اوناست خاک تو سرا عقب مونده

نه گفت طلب باباتو که نداری داد میزنی واقعنم خیلی خراب کردم البته بیشتر انتخا خانوادم بود دلم میخاد ...

اگه بچه نداری نترس

دید جامعه بده ولی بدتر از شرایط الانت نیس

بخاطر حرف مردم عمر و جوونی خودتو هدر نده

البته اگه خانوادت پشتت باشن که بعد طلاق آواره نشی

اگه بچه نداری نترسدید جامعه بده ولی بدتر از شرایط الانت نیسبخاطر حرف مردم عمر و جوونی خودتو هدر ندها ...

بابام ک گف از رو جنازم رد شو هیشکی پشتم نیست

نه اینکه منو بیرون کنن ولی میدونم بعدش قراره چ چیزا تحمل کنم