روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
بعد رفته بود برای مصاحبه که رسمی بشه یه سری سوال هم مذهبی هم سیاسی پرسیده بودن. بعدشم اومده بودن دم خونمون تحقیق از همسایه. نگم چه سوالای چرتی پرسیده بودن
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
شوهر من قراردادی بود تا سه سال پیش بعد رفته بود برای مصاحبه که رسمی بشه یه سری سوال هم مذهبی هم سیاس ...
چیاپرسیدن ؟
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
مذهبیاش در پورد نماز خوندن و اینا بود. بعد یارو انگار خل بوده. اصلا تعجب کرده بودیم. پرسیده بوده چقد به نظام متعهدی. بعد پرسیده بودی اگه بگن جون شخص اول نظام یا اینکه خونت آتیش بگیره کدومو انتخاب نیکنی. اصلا از هیچکس دیگه تو ادارمون این سوالو نکردن. شانس ما دیوونه هه گیر ما افتاده