ازمونم قبولم ؟دو سه ماه دارم کار میکنم براش استادم ازم راضیه ایرادی ام ندارم
کی ازدواج میکنم ؟عقدم کیه با AD
خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸
قبول میشی بعد عید عقد میکنی حس ششم نیستم برات کارت کشیدم برام دعا کن لطفا
فداتشم عزیزم ایشالا به خواسته هات برسی خیلی لطف کردی❤️
با آیدین درسته؟
خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قربونت برم خیلی لطف کردی جواب دادی ببخشید زیاد شد من یه بار فا. ل گرفتم گفت فلان ماه از سال جدید
دقیقا تو همون ماه میشه؟الان قهریم من خودم نخواستم دیگه دراتباط باشیم ولی پشیمونم
قبول میشی بعد عید عقد میکنی حس ششم نیستم برات کارت کشیدم برام دعا کن لطفا
خواهش دارم واسه منم بگو اجی
یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.