2777
2789
عنوان

بنظر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست

والا هردو روداشته باشه دیگه خیلی خوبه اما قیافه ش خوبترباشه وخوشکل باشه بهتره بنظرم.خوب طلاهم کوچیکه وظریف 

ماندن به پای کسی که دوستش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست.(حسین پناهی)

هردو ولی قیافه مهمتره بنظرم هیکلو میشه یجوری فیکس کرد ضایه نباشه

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با رژیم خیلی لاغر شدم ولی صورتم داغون شده همه از صورتم میفهمن که چقدرررر لاغر شدم حالا همه میگن ی ...

واسه صورتت برو پیش عطاری بهت ماسک و روغن‌طبیعی میده که بزنی و صورتت پرتر شه . بدون اینکه مجبورشی بخوری چاق شی 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
واسه صورتت برو پیش عطاری بهت ماسک و روغن‌طبیعی میده که بزنی و صورتت پرتر شه . بدون اینکه مجبورشی بخو ...

جدی؟؟؟؟بگم چی؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
چیزایی بخور که صورتت تپل شه،  غذاهای حجیم نخور اما مقوی بخور

خواهر حالا خوردن به دهنم مزه کرده دیگه نمیتونم جلو خودمو بگیرم که😢😪

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
جدی؟؟؟؟بگم چی؟؟

برو بگو میخوام صورتم پر شه . من‌یکی از دوستام‌رفت بهش یه شیشه روغن نمیدونم چی بود داد و گفت شبا بزن . خییییلی صورتش خوب شد قشنگ گونه هاش پر شده . 

بعدشم‌سعی کن همش کاهو بخوری خییلی صورتتو پر و قشنگ میکنه 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...