2777
2789
عنوان

اوتیسم خفیف

1 بازدید | 20 پست

خواهش میکنم کسی تجربه داره کمکم کنه بچم چهار سال و نیمه تشخیص اوتیسم خفیف گرفته از سه سال و ده ماهگی متوجه شدم الان هشت ماهه گرفتار این دکتر اون دکترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تشخیص قطعی هست

دیگ فقط کاردرمانی و... جاهایی ک تخصصی برای اتیسم کار میکنن

کار دیگ ایی نمیشه کرد

طبق توصیه اونا پیش برو❤️❤️

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خواهش میکنم اگه کسی بچه ای داشته این این مشکل و الان خوب شده یکم بیاد توضیح بده چیکار کرده؟کاملا خوب شدن؟چه علایمی داشتن؟بچم تک فرزنده ارتباطات کم بود بچه تنها اصلا متوجه نشدم نوع حرف زدنش مشکل اینجوری ایجاد کنه

مطمئنی اوتیسمه شاید بیش فعالی توجه و تمرکز داره اینا خیلی هم فرق ندارن مخصوصا اگه بی بی دیجستال هم ب ...

از هیچی اطمینان ندارم بچه اصلا غیر عادی نیست برامون فقط سوال کم در حد محدود جواب میده و اگه کسی ازش سوال بپرسم عین همون رو تکرار میکنه

تاپیک قبلیتو خوندم به نظرم دکترا زر میزنن

ببین من خیلی درگیر بودم

فقط بهت بگم طبق لیست قبلیت بچت اوتیسم حای نوع خفیف نداره

دارو بهت دادن؟

خوابش چطوره؟

به چیزی گیر میده هزار لار تکرار کنه؟ یه بازی خاص یه رفتار خاص

کلیشه نداره

ارتباط اجتماعیش چطوره

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
از کجا شک کردی ب اوتیسم بودن بچت؟

اصلا شک نکردم فقط دیدم از لحاظ حرف زدنش عقب تر از همین سالاش هست...میگن باید داستان تعریف کنه نمیکنه اینکار رو نهایت یه چیزی کوتاه بگه و گزارش کنه

تاپیک قبلیتو خوندم به نظرم دکترا زر میزننببین من خیلی درگیر بودم فقط بهت بگم طبق لیست قبلیت بچت اوتی ...

نه مشکل ارتباط چشمی...نه فقط به یه چیز خاص بازی میکنه...کلیشه نداره..فقط با خودش دیالوگ اطرافیان رو تکرار میکنه با خودش حرف میزنه و مثلا اگه ازش سوال بپرسیم عین همون سوال رو تکرار میکنه ولی اگه بهش یاد بدیم اینطور جواب بده سریع بد تکرار نمیکنه ولی برای غریبه ها بیشتر سوالشون رو تکرار میکنه...من میگه ولی خب گاهی اسم خودشو میگه مثلا محمد اینکارو کرد اون کارو کرد....دستور پذیری داره از جمع و صدا اینا فراری نیست با بچه ها بازی میکنه ولی در حد نیاز حرف میزنم باهاشون مثلا بیا غذا بخور یا نی نی اشغال نخور

بهش ریسپریدون میدم نیم سی سی شب نیم ظهر با امگا سه و قرص کلسیم.....اصلا مشکل خواب و حساسیت اینا نداره کارهای عملیش عالیه.....بخدا افسردگی گرفتم زندگی برام نمونده هر وعده میبرم دکتر پنج میلیون میشه با نوار مغز و آزمایش خستمون کردن یه بار میگن ببر گفتار و کار درمان یه بار میگن نیاز نیست تو برزخ موندم سن بچه نره بالا بگم کم گذاشتم بخدا خستم....هرچی بخواد نیاز داشته باشه میاد میگه بهم واضح حرف میزنه شاید یکم فعل اشتباه کنه اونم میبینم روز به روز بهتر میشه بهش تذکر میدم درست میکنه حرفشو

نه مشکل ارتباط چشمی...نه فقط به یه چیز خاص بازی میکنه...کلیشه نداره..فقط با خودش دیالوگ اطرافیان رو ...

با بچه بازی میکنه؟

بنظرم مشکلش توحه و تمرکز پایینه

حساسیت رو جز علائم اوتیسم بهت گفتن؟

البته که اسمی که میزارن مهم نیست

مهم اینه که اینطوری که میگی بچت آموزش پذیره پس ببرش کاردرمانی خیلی باهاش حرف بزن بازی درمانی هم خوبه

یکم از بقیه بچه ها عقب میمونه تو یادگیری ولی پیش میره

دنیارو برای خودت سیاه نکن

همین که دوچرخه سواری میکنه یعنی اراباط بین دو نیمکره مغزش خوبه اگه رو یادگیریش زمان بزاری اوضاع خیلی بهتر میشه

با بچه بازی میکنه؟بنظرم مشکلش توحه و تمرکز پایینهحساسیت رو جز علائم اوتیسم بهت گفتن؟البته که اسمی که ...

آره مثلا یه بچه بیاد دستشو بگیره بگه بیا بازی میره باهاش با لبخند هرکاری اون بچه مقابل بگه انجام میده بازی میکنه هیچ نوع حساسیتی نداره نه غذا نه نسبت به بدنش ...تمام اعضای بدنشو رنگها تا دوازده تا و اشکال مثل مربع و دایره و مثلث رو بلده مداد رو خوب تو دستش میگیره ...از مهمون و مهمونی خیلی خوشش میاد و اگه همه بخندن اونم الکی میخنده ...چند روز پیش با دوستش تاپ بازی کرد نوبت رو رعایت کرد یکم این مینشست یکم اون ...هرچی هم قایم کنم پیدا میکنی با همه چی هم بازی میکنه چه وسیله خونه چه اسباب بازی

آره مثلا یه بچه بیاد دستشو بگیره بگه بیا بازی میره باهاش با لبخند هرکاری اون بچه مقابل بگه انجام مید ...

بیشترین یا به جرات تنها مشکلش همون تکرار حرف های اینو اون یا همون اکو تاخیری....و اکو آنی هم چهل درصد شاید بگم داره ولی اینم بگم که شروع کننده حرف خودش باشه درست حرف میزنه تا نود و پنج درصد اگه شروع کننده باشه درست به جا حرف میزنم

بیشترین یا به جرات تنها مشکلش همون تکرار حرف های اینو اون یا همون اکو تاخیری....و اکو آنی هم چهل درص ...

خیلی مسخرس که تشخیص اوتیسم دادن

دلت و قرص کن برو دنبال آموزش بچه ببرش مهد و پارک و.... خیلی کم خونه بمونه اصلا سمت گوشی نره خوب میشه نگران نباش

به نظرم که مشکلی نداره پسر من هشت سالشه هر روز یه مرض براش خلق میکردم شما باید نادر حساسی باشید از بیش فعالی تا اوتیسم چون با بقیه بچه ها مقایسش میکردم که دیرتر صحبت میمرد اما الان ماشالله خوبه خوبه درسشم عالیه

اوتیسم خفیف یه اختلال کوچیکه و اصلا جای نگرانی نداره. خیلیا مبتلا هستن و کسی نمیدونه و دارن زندگی عادیشون و میکنن. فقط مشکلاتی براشون پیش میاد که کسی نمیدونه بخاطر همون اوتیسم خفیفه که درمان نشده. شما همینکه از همین الان متوجه شدین و درمان و شروع کردین قول میدم نتیجه میگیرید. برادرزاده ی من اوتیسم شدید بود. سه ساله تحت درمانه، الان خییییلی بهتر شده. نمیگم مثل بچه های عادیه ولی خیلی تغییر کرده. اوتیسم خفیف که جای خودداره. نگران نباش و بدون ترس و استرس درمان بچت و دنیال کن. انشالا تا سن مدرسه کاملا درست میشه🌹

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊