2789
عنوان

کی رو بدنش

131 بازدید | 18 پست

تتو داره من خیلی خیلی دوس دارم بزنم ی طرح قشنگ انتخاب کردم ب نظرتون دلم میزنه شما چند تا تتو رو بدنتون دارین برگردین عقب هم باز میزنید یا پشیمونید

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

چند تا دارم به همراه چند پیرسبنگ

خیلی ساده زدم

راضیم

بازم برگردم عقب انجام میدم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من مودی ام از ترس اینکه ی روز نخوامش نمیزنم چون پاک کردنش مکافاته

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)

اگه تتو میخواین بزنین سعی کنین چیزی بزنین که مفهوم داشته باشه براتون من دست چپم از مچ تا شونه پلمپه نه ازش زده شدم نه چیزی اتفاقا یبار بزنین معتادش میشین بازم میزنین

İnsan eskileri özlerde ben en çok kendimi özledim

چند تا دارم به همراه چند پیرسبنگ خیلی ساده زدم راضیم بازم برگردم عقب انجام میدم

کجاهای زدی طرحاتو دوس داری

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
اگه تتو میخواین بزنین سعی کنین چیزی بزنین که مفهوم داشته باشه براتون من دست چپم از مچ تا شونه پلمپه ...

اره خودمم احساس میکنم بزنم معتادش میشم چون واقعا دوس دارم اما همیشه میگم مردم چی میگن هی این چیزا تو ذهنم میگذره

من که ندارم ولی خاهرشوهرم دوتا داشت یکیم رف تو دستش زد، خاهرمم ۳ تا اینا داره، و نظرشون اینه که تتو ...

اره منم میدونم معتادش میشم خخ

اره خودمم احساس میکنم بزنم معتادش میشم چون واقعا دوس دارم اما همیشه میگم مردم چی میگن هی این چیزا تو ...

مردم رو بیخیال شین بابا شما هرکاری هم بکنین چه درست چه غلط مردم همیشه حرف میزنن

İnsan eskileri özlerde ben en çok kendimi özledim

تتو اکثرا پشیمونی داره خیلیا از زدنش پشیمون هستن به خاطر اینکه ذهنیت و افکار انسان عوض میشه پس بهتره ...

اما خیلی دلم میخواد خیلی

مردم رو بیخیال شین بابا شما هرکاری هم بکنین چه درست چه غلط مردم همیشه حرف میزنن

بله اینم هست