2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 82 پست
والا تعجبه گلم اما واقعیت بگم الان نود درصد مردها همبن هستن توان رابطه رو ندارن از بس فکرو خیال دارن ...

من اولاش که براش کاری انجام میداد تازه خوش حال میشدم میگفتم خوبه مادرشه دعامون میکنه ولی باورت نمیشه بقیه رو بیشتر از ما احترام میکنه دوستش داره همه دعواهای با شوهر منع و بقیه هم عادت کردن به این که مادرشون رو بندازن گردن همسرم فقط

خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️

دعا بزن خواهر دعا اگه اعتقاد داری اگه نه که هیچ من که دارم برای افزایش مهرو محبت زندگیم زدم جواب داد

باید یک شخص مورد اعتماد باشه ولی کلا ما عاشقانه همو دوست داریم رابطمون عالیه فقط رابطه جنسی مشکل دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید یک شخص مورد اعتماد باشه ولی کلا ما عاشقانه همو دوست داریم رابطمون عالیه فقط رابطه جنسی مشکل دا ...

من گرفتم جواب گرفتم اگه شماره خواستی خصوصی بگو برات بفرستم عشقم رابطه جنسی خوب باشه آدم امیدوار میشه به زندگیش شاید اصلا شوهرتو بستن اونجاشو تو چه میدونی

من اولاش که براش کاری انجام میداد تازه خوش حال میشدم میگفتم خوبه مادرشه دعامون میکنه ولی باورت نمیشه ...

خواهر یه جی بگم ناراحت نمیشی ؟شوهر تو هم بچه ننست که همش دنبال کار مادرشه وگرنه هرچی حد داره اول زنو بچه خود آدم مهمه

من گرفتم جواب گرفتم اگه شماره خواستی خصوصی بگو برات بفرستم عشقم رابطه جنسی خوب باشه آدم امیدوار میشه ...

آره گلم بی زحمت برام بفرست

بگو بهش چه ربطی داره گلم نیازتو بگو خودش چرا نمیخواد ؟دعای شومبول بند نزده باشن براش 😀

گلی دعا رو کنار این کلمه نیار

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
چی بگم والا درک میکنم ولی خب اونم باید درک کنه البته من خودم هم سردم ولی وقتی بیاد طرفم خیلی حسم میز ...

شرایطتون دقیقااااا مثل ما هست پس از جنگیدن بسیار به این نتیجه رسیدم که همینیه که هست

چی بگم والا درک میکنم ولی خب اونم باید درک کنه البته من خودم هم سردم ولی وقتی بیاد طرفم خیلی حسم میز ...

دغدغه ها زیاد شده اثر میزاره اکثرا اینجورین .لباس س ک سی بپوش خودت وسط بخواب پسرت کنارت

گلی دعا رو کنار این کلمه نیار

در تعجبم مثل زنهای کوچه نشین که سبزی پاک میکنن داری با یه عده که هیچ شناختی از مزاج رفتار همسرت شرایط اقتصادی و خانوادگی همسرا ندارن حرف میزنی

چیزی در مورد سندروم سی و چهل سالگی میدونی اصلا

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳