2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 82 پست
والا من چند بار شده میرم طرفش ولی اینقدر خستس هیچ

شغلش سخته؟

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خواهش میکنم عزیزمیکی از چیزایی که شدیدا به مرد حس قدرت میده اینه که بفهمه همسرش... همونطور که ما وقت ...

آخه قبلنا اوایل ازدواج من میرفتم سمتش میگفت زن نباید بیاد طرف مرد مرد باید بره طرف زنش البته اولا اینطوری بود بعد ها ما کلا انگار مثل هم بودیم هر دومان یک شب درمیون دیگه انگار میزدیم بالا ولی الان...

خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من چند بار شده میرم طرفش ولی اینقدر خستس هیچ

مگه تو معدن کار میکنه ؟خواهر شوهر من آرماتور بنده نزدیکه عقب جلوی منو صاف کنه ماله تو لوس شده والا شاشیدن تو پول بگو بیا کارمون رو بکنیم بچه رو هم زود بخوابون دیگه

شغلش سخت نیست اما آدم ب شدت فکری هست مثلا مادرش با کسی بگه مشکلی دارم این دیگه همش تو فکرشع

او پس مشکل اینه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بگوبعش ولی بگو رابطه جنسی نیاز دو طرفست بنای ازدواج رو همینه بعد بفرستش ارایشگاه بعد حموم و بهداشت س ...

دلم نمیخواد به زبون بیارم خودش عاقل نیست اصلا من خودم افسردگی دارم دارو مصرف نکردم بخدا چون گفتن میل جنسی از بین میره

دلم نمیخواد به زبون بیارم خودش عاقل نیست اصلا من خودم افسردگی دارم دارو مصرف نکردم بخدا چون گفتن میل ...

والا تعجبه گلم اما واقعیت بگم الان نود درصد مردها همبن هستن توان رابطه رو ندارن از بس فکرو خیال دارن برای همین خیانت هم جنس های ما زیاد شد دیگه چون مردها دیگه واقعا نمیتونن رابطه جنسی برقرار کنن همینحوریش زود انزال بودن اما الان دیگه رابطه هم توانشو ندارن

والا تعجبه گلم اما واقعیت بگم الان نود درصد مردها همبن هستن توان رابطه رو ندارن از بس فکرو خیال دارن ...

ببین خدا از مادرش نگذره ما اصلا اینطوری نبودیم ولی اون همش انتظار داره بین ده تا بچه شوهر من همه کاراش کنه منم خودم زندگی دارم نمیشه

ببین خدا از مادرش نگذره ما اصلا اینطوری نبودیم ولی اون همش انتظار داره بین ده تا بچه شوهر من همه کار ...

دعا بزن خواهر دعا اگه اعتقاد داری اگه نه که هیچ من که دارم برای افزایش مهرو محبت زندگیم زدم جواب داد