2777
2789
عنوان

همسرم

1102 بازدید | 82 پست

بچه ها اول در مورد همسرم توضیح بدم که واقعا عاشقانه همو دوست داریم تو طول سرکارش چند بار زنگم میزنع پیام میده و هر جا بخواد بره میگه حتما ماهم باید همراهش باشیم گوشیش مدام دست منه و عاشقانه همو دوست داریم و رابطه مون عالیه ی دونه هم پسر داریم اینارو گفتم بدونید مطمینم خیانت نمکنه

اما یک مشکلی دارم اونم اینه رابطه جنسی زیاد با هم نداریم اولا اینطوری نبودیم تقریبا چهار ماهه فک کن ماهی ی بار رابطه داریم بنظرتون این طبیعیه؟ برای شما هم پیش اومده ؟ چون زیاد خسته میشه زود خوابش میبره و خب منم توبغلم پسرم بخوابه خوابم میبره یهو به خودم میام که صبح شده البته کنار هم میخوابیم 🥲 بنطرتون بهش بگم اذیت میشم؟ ولی میدونم اگر خودم بهش بگم دیگه هیچ وقت به رابطه جنسی گرم نمیشم چون با خودم میگم خودم بهش گفتم حتما بالاجبار میاد لطفا خواهرانه کمکم کنید

خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگو با رفتار بهش بفهمون هر برو سمتش و... ۱۸ 🥴😁

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

باید درک کنی شرایطتونو

چی بگم والا درک میکنم ولی خب اونم باید درک کنه البته من خودم هم سردم ولی وقتی بیاد طرفم خیلی حسم میزنع بالا ولی نمیاد همش خوابش میاد

خدایا به خودت سپردم قلبی که پراز استرسه❤️

اره چرا نگی بشینین باهم حرف بزنین شاید یه مشکلی داره خدایی نکرده شاید ذهنش درگیره بهش بگو بزا بیشتر از این سرد نشین عادت کنین دیگه کار تمومه ها

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
میگه خستم خیلی خستم هر شب همینه

همسر منم میگه ذهنم درگیره ولی دروغ میگه کلا سرده

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻