2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقق

ولی الان به بعضیا بر میخوره 🤡

دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂

هر وقت کنکور دادن و با سهمیه نرفتن دارقوز آباد اون وقت بحث میکنیم باهاشونعقل ندارن اهمیتی هم ندارن

دقیقاااا😂👌

دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂

خواهر من معدل نهایی یازدهمش 19.90 عه . انقدر درس میخوند پارسال که وسط درس خون دماغ میشد حالا چرا باید مثبت بشه ؟ که کسی که طول سال خوابیده و چن ماه مونده به کنکور بیدار شده از اونی که از دهم تلاش میکنه جلو بزنه ؟ تازه معدل دهمش هم بیشتر از این بود . باید عدالت رعایت بشه اگه قرار بر مثبت بودنه از اول تکلیفشونو مشخص کنن بچه ها رو اسیر خودشون کردن هر لحظه از خواب پا میشن یه چیز میگن

✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️

خواهر من معدل نهایی یازدهمش 19.90 عه . انقدر درس میخوند پارسال که وسط درس خون دماغ میشد حالا چرا بای ...

چرا باید مثبت بشه؟

چون ما میگیم

قانع شدی؟

درررررر ضمن خواهرت که معدلش انقدر بالا شده،اگه تاثیر مثبت باشه بازم تاثیر خودشو میزاره رو رتبه ش نترس

چرا باید مثبت بشه؟چون ما میگیمقانع شدی؟درررررر ضمن خواهرت که معدلش انقدر بالا شده،اگه تاثیر مثبت باش ...

رتبه اش که ایشالا عالی میشه در اون شکی نیست چون وقتشو سر قضایای بی اهمیت و چیزی که در اختیارش نیست مثل تاثیر معدل تلف نمیکنه😉همین الانم سر درسشه.

✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️

رتبه اش که ایشالا عالی میشه در اون شکی نیست چون وقتشو سر قضایای بی اهمیت و چیزی که در اختیارش نیست م ...

خب باید بگم که منم رتبه پارسالم 3 هزار شده و بخاطر دندون پشت کنکورم و ریاضی و زیست و شیمی رو تموم کردم این چند روز یکم افت کردم

اگه به 😉 باشه من 😉😉😉😉😉😉