2777
2789
عنوان

رنگ مو واسه عید

114 بازدید | 7 پست

دوستان واسه عید موهاتونو رنگ میکنید؟هزینه رنگ مو تو آرایشگاه های شهر شما چطوریه؟به من گفته رنگ بدون دکلره چون موهام خیلی مشکیه باید دو دست بذارم ،میشه چهار تومن،رنگ با دکلره سیزده میلیون،رنگ ولایت که تازه فقط روی موهام بزنه ،یه جا گفت از هشت تایازده تومن،جای دیگه پرسیدم از ده تومن شروع میشه!...والله خوش بحال آرایشگرا😅

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

چخبرهه آخه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چخبرهه آخه

بخدا زورم میاد،شهرهای شما چطوره؟

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

وا چقدر گرون یا خدا

همینو بگو...چه خبره...درسته گرونیه،ولی نه اینقدر...مردم خودشون هوای همو ندارن،بعضیا سو استفاده میکنن

بخدا زورم میاد،شهرهای شما چطوره؟

من دویست تومن دادم دوتا رنگ و یه اکسیدان یه رنگ و کامل من گذاشتم یکیشم مامانم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من دویست تومن دادم دوتا رنگ و یه اکسیدان یه رنگ و کامل من گذاشتم یکیشم مامانم

کار شما درسته والله👌