2777
2789

اگه کسی غیر مامانت بود میگفتم هر جور شده ازش پس بگیر،ولی من به مامانم اگه پولی بدم،عمرا روم بشه ازش بگیرم،زشته

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه کسی غیر مامانت بود میگفتم هر جور شده ازش پس بگیر،ولی من به مامانم اگه پولی بدم،عمرا روم بشه ازش ...

اخع خودمم لازم دارم داداشم ب من قرض داد دو روز نشده مامانم گف شوهرت حقوق گرفت بگو پولش بده

اگه کسی غیر مامانت بود میگفتم هر جور شده ازش پس بگیر،ولی من به مامانم اگه پولی بدم،عمرا روم بشه ازش ...

هر کسی غیر پدر مادر بود منم میگفتم به زور بگیر یا حتی به نرخ روز بگیر

ولیپدر مادر فرق دارههه

B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

اخع خودمم لازم دارم داداشم ب من قرض داد دو روز نشده مامانم گف شوهرت حقوق گرفت بگو پولش بده

خب اگه رو در واسی ندارین،بگو شوهرم لازمش شده،لطفا پس بده

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

پس بگو خورد خورد پس بدن اگه یجا ندارن

احتمالا از ظرفای خودش که لازم نداره میخواد بده

B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

هر کسی غیر پدر مادر بود منم میگفتم به زور بگیر یا حتی به نرخ روز بگیرولیپدر مادر فرق دارههه

فرق داره ک ی سال نگرفتم ولی داداشم اون ماه ب من قرص داد دو روز نشده گف شوهرت حقوق گرف بدین پولشو

هر کسی غیر پدر مادر بود منم میگفتم به زور بگیر یا حتی به نرخ روز بگیرولیپدر مادر فرق دارههه

دقیقا،منم همینم،اونا فرق دارن

پس بگو خورد خورد پس بدن اگه یجا ندارن احتمالا از ظرفای خودش که لازم نداره میخواد بده

داشت رفت میز کنسول تی وی جا کفشی باند فرش خرید بوتاکس هزارتا چیز دیگه ولی نه نو بود قسطی میخره

میدونع شوهرم نمیدونه شل گرفته

بنظرم دیگه بیخیال اون پول شو اگه میشه،چون یکسالم گذشته،ولی دیگه چه برادرت ،چه مادرت پولی قرض خواستن بگو شرمنده،بهانه ای بیار

بنظرم دیگه بیخیال اون پول شو اگه میشه،چون یکسالم گذشته،ولی دیگه چه برادرت ،چه مادرت پولی قرض خواستن ...

اخع پرو میشن نگیرم چون خیلی فرق میزاره خودش هزارتومن خیرش ب من نمیرسه