2789
عنوان

برم یا نرم⁉️

44 بازدید | 4 پست

یه پسری تو باشگا داداشم و بابام بود خودمم بچه تر بود میرفتم اون ۲۸سالشع من۲۱

بعد چند سال دیدمش پارسال انقد جذبش شدم ک خدا میدونه .بعد ی سال کلنجار رفتن پیام دادم بهش بیا اشنا بشیم فلان پسره گفت منم از تو خوشم میومد بخاطر بابات اینا و اینکه من مذهبیم شاید عقایدمون بهم نخوره نیومدم جلو

بعد دیگه دو بار رفتیم بیرون اول گف چادری دوست دارم زنم باشع و فلان بعد من گفتم اکی بعد کفت فکراتو بکن منم گفتم باشع دیروز دیدمش ت باشگاه بهش باز پیام دادم گفت من شرایط ندارم وارد رابطه بشم منم کفتم اشکال ندارع گفت حلال کن اگ تقدیر باشع بعد۱۰سال باز بهم میرسیم

باز فردا باشگاس برم یا نه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخاطر پیام دادنت چیزی نمیگم چون بالاخره حق داشتی برلی دلت یه تلاشی بکنی ولی بعد از این کاملا عادی رفت و امد کن و بیخیال باش

فقط اینکه تو باشگاه مردونه چجوری میری؟ برای ورزش یا همینجوری

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

نمی پسندم که یه دختر انقدر پیگیر یه پسر باشه

حتی پیشنهاد اول رو هم جالب نیست دختر بده اما حالا که خیلی تمایل به ادامه دادن هم نداره همچنان بهش فکر میکنی و میخوای جلو چشمش باشی عجیبه

شاید به خاطر سن کم ات باشه

بهرحال امیدوارم خیر باشه