2777
2789
آخه خب نمیخوام دارو استفاده کنم

اشتباه نکن داروهایی که میده همشون بیس گیاهی دارن و برای اینه که ضمن کنترل اشتها بدنت با کمبود ویتامین مواجه نشه

ندیدم سرعتی بالاتر از تغییر آدمها ⁦⁦:⁠-⁠)⁩

بله عزیزم .خودم اونجا بودم

یادش بخیر انقدر فیت شده بودم چون دوران کرونا بود دید بازدیدی نبود بعدها فامیلا دیدن گفتن پیکر تراشی کردی ۴۰۱ سزارین شدم الان انگار آویزون شکمم بنظرتون درست میشه؟

برای چاق شدن صورت پیشنهادی دارید حین رژیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادش بخیر انقدر فیت شده بودم چون دوران کرونا بود دید بازدیدی نبود بعدها فامیلا دیدن گفتن پیکر تراشی ...

عزیزم وقتی یبار تونستی پس حتما بازم میتونی .شک نکن😍

حین رژیم صبح ها ناشتا ژله رژیمی یا ورق ژلاتین رو آب کنید بخورید میگن خوبه .من خودم امتحان نکردم اما دوستم این کارو میکرد.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

یادش بخیر انقدر فیت شده بودم چون دوران کرونا بود دید بازدیدی نبود بعدها فامیلا دیدن گفتن پیکر تراشی ...

منم دو تا سزارین پشت سر هم داشتم و شکمم آویزون شده دارم حرکات شکم پهلو انجام میدم به اضافه کالری شماری و فستینگ ..حسم میکنم بهتر شدم ولی به نتیجه دلخواهم هنوز نرسیدم

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

منم یک بار سال 1400 با کالری شماری 16 کیلو کم کردم. و مثل شما بعدش باردار شدم. الانم دیگه همت ندارم

عزیزم وقتی یبار تونستی پس حتما بازم میتونی .شک نکن😍حین رژیم صبح ها ناشتا ژله رژیمی یا ورق ژلاتین رو ...

قربونت بشم ممنونم گفتی. امروز وقت شد خدابخواد میخرم البته زنجبیل هرروز میخورم میگم شاید اون. لاغر کرده صورتمو بیش ازحد.

ممنونم

منم دو تا سزارین پشت سر هم داشتم و شکمم آویزون شده دارم حرکات شکم پهلو انجام میدم به اضافه کالری شما ...

منم کالری شماری. میکنم نان برنج محدودترکردم. ۸ شب بع بعد چیزی نمیخورم روزی نیم ساعت حلقه میزنم ولی اویزونیشو داره تازه بازوهام شل شده

قربونت بشم ممنونم گفتی. امروز وقت شد خدابخواد میخرم البته زنجبیل هرروز میخورم میگم شاید اون. لاغر کر ...

عزیزدلی❤️

یه مدت میگفتن زنجبیل بزنی روی بینی .چربی های بینی گوشتی رو آب میکنه و بینی کوچک میشه .بازم صحتشو نمیدونم اما شاید بی تاثیر نباشه تو کوچک شدن صورتت

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

اشتباه نکن داروهایی که میده همشون بیس گیاهی دارن و برای اینه که ضمن کنترل اشتها بدنت با کمبود ویتام ...

آها درسته مرسی

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

منم یک بار سال 1400 با کالری شماری 16 کیلو کم کردم. و مثل شما بعدش باردار شدم. الانم دیگه همت ندارم

تنها نیستم پس 😅امیدوارم بتونیم بازم.من موهام داغون میشه صورتم بشدت لاغر البته لاغرهست لاغر ترمیشه

تنها نیستم پس 😅امیدوارم بتونیم بازم.من موهام داغون میشه صورتم بشدت لاغر البته لاغرهست لاغر ترمیشه

اتفاقا من خیلی دوست دارم صورتم لاغر شه icon چون تا یکم وزن میگیرم صورتم پف میکنه گنده میشه غبغب درمیارم و سنم بالاتر نشون میده.
مو هم که خواهر بعد از زایمان کلن نص فموهام ریخت و دیگه هم درنیومد icon

منم کالری شماری. میکنم نان برنج محدودترکردم. ۸ شب بع بعد چیزی نمیخورم روزی نیم ساعت حلقه میزنم ولی ا ...

درسته انشالله نتیجه میده ورزش باهاش انجام بدی سایز خیلی کم میشه.منم ۷ به بعد چیزی نمیخورم، نان هم حذف کردم و برنج محدود...این حرکاتی که من انجام میدم واسه بازو و سینه هم خیلی خو به ..از تو اینستا چند تا کلیپ دانلود کردم حرکاتشون رو نیم ساعت تو خونه انجام میدم ..تابستون با همین روند حدود ۷ کیلو کم کردم

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

خب چون پرسیدی کرفس یا دکتر، منم گفتم کرفس دیگه

آره میدونم

منظورمو بد برداشت نکنید

گفتم دیگه فقط همون در دسترسمه مرسی❤️🫂

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد