همسرعقدی_پسرترامپ مدیر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5455 عنوان رژیم لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 51 پست بچه ها بنظرتو از کرفس برنامه بگیرم یا بلند بشم برم دکتر چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد امروز | 09:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان۷ عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 27 خودم دلم میخواد وزن کم کنم چون یکمی کم کردم دیدم چقد برام تو لباس پوشیدن داره بهتر میشه گفتم وزن کم ... دوباره شروع کن ،منم باید باید شروع کنم ولی چراغ خاموش
همسرعقدی_پسرترامپ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5455 امن هست برنامه معتبره مرسی چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
همسرعقدی_پسرترامپ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5455 دوباره شروع کن ،منم باید باید شروع کنم ولی چراغ خاموش آره باید شروع کنم میخواستم برا عیدم چندتا لباس بخرم گفتم اول اگه وزن کم کردم میگیرم چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48864 کالری شماری بلدی؟بدون هزینه کالری شماری کن .تاپیک رکورد سلامتی منو دوصفحه ی اولشو بخون توضیحات کامل دادم 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
پپپپپپپپپپپپپپپپا عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 400 نه خرما با چای سبز میخوردم برنج نون چطور محدود کردی؟ببخش وقتتون گرفتم چون خودم رژیم کالری شماری میکنم نکات مهم دوس دارم بدونم ورزشم کردی
همسرعقدی_پسرترامپ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5455 چقدر میخوای کم کنیرژیم کرفس باب میلت هست؟ خب من حدودا 10کیلو باید کم کنم بعد کبدمم چربه باید رعایت کنم که دکتری که رفتم تو شهرمون اصلا شخصی سازی نبود رژیمش چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
همسرعقدی_پسرترامپ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5455 کالری شماری بلدی؟بدون هزینه کالری شماری کن .تاپیک رکورد سلامتی منو دوصفحه ی اولشو بخون توضیحات کامل ... با کالری شمار همه چی میخورم نمیتونم جلو شکممو بگیرم🫤😂 چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
پپپپپپپپپپپپپپپپا عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 400 کالری شماری بلدی؟بدون هزینه کالری شماری کن .تاپیک رکورد سلامتی منو دوصفحه ی اولشو بخون توضیحات کامل ... شما سال ۹۸ بابامدادخماربودید؟من بطور خاموش باشما ۱۲ کیلو کم کردم بعدباردارشدم
nasim13701370 عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 2972 بری دکتر بهتره عزیزم هم اصولیه هم عوارض نداره دوست داشتی درخواست بده شماره منشی دکتری که تحت نظرش هستم رو برات بفرستم رژیمشم آسونه داروهاش یکم هزینه برداره ولی واقعا ارزش داره به وزن ایدهآلت برسی ندیدم سرعتی بالاتر از تغییر آدمها :-)
مامان۷ عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 27 آره باید شروع کنم میخواستم برا عیدم چندتا لباس بخرم گفتم اول اگه وزن کم کردم میگیرم آفرین همین میشه یه انگیزه براتموفق باشی عزیز
همسرعقدی_پسرترامپ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5455 بری دکتر بهتره عزیزم هم اصولیه هم عوارض نداره دوست داشتی درخواست بده شماره منشی دکتری که تحت نظرش هس ... آخه خب نمیخوام دارو استفاده کنم چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
همسرعقدی_پسرترامپ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5455 آفرین همین میشه یه انگیزه براتموفق باشی عزیز مرسی عزیزم🫂❤️ چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48864 شما سال ۹۸ بابامدادخماربودید؟من بطور خاموش باشما ۱۲ کیلو کم کردم بعدباردارشدم بله عزیزم .خودم اونجا بودم 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
همسرعقدی_پسرترامپ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5455 از همون کرفس بگیر تنها چیزی که در دسترسمه همونه دیگع چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد