fatima_1404 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 36 عنوان قطره ویتاگنوس 62 بازدید | 5 پست سلام دوستان من پریودم نامنظمه خیلی قطره ی ویتاگنوس رو شنیدم که برای منظم شدن پریود جواب میده این قطره رو خریدم اما نمیدونم باید چطوری مصرفش کنم میشه راهنمایی کنید.باید هر روز بخورم؟یا از روز اول پریودی شروع کنم؟ 1404/11/20 | 09:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومـاقامحمدم عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 3370 صب ۴۰ قطره شب ۴۰ قطره قاطی اب کن بخور قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂
خانومـاقامحمدم عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 3370 مزه زهرمار میده با ابمیوه قاطی کن قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂
خانومـاقامحمدم عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 3370 من از ۵ پریود تا ۲۰ میخوردم یکی دوماه قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂
خانومـاقامحمدم عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 3370 خب تاثیری هم داشت؟ درد پریود رو کم میکنه و حجم خون رو هم کم میکنهمن چون بدون قرص پریودنمیشم متوجه تاثیرش نشدم زیاددر کنارش دوفاستون هم خوردمالبته این قطرهع ب بعضیا نمیسازه مراقب باشید قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂