2777
2789
عنوان

دوران عقد

189 بازدید | 19 پست

بچه ها اگر نامزدتون سرش خیلی شلوغ باشه یه امتحان خیلی سخت پیش روش باشه

و خیلی بهتون زنگ نزنه و پیام نده و فقط شبایی که بخواید برید خونشون بمونید بیاد دنبالتون

چه حسی بهتون دست میده و چیکار میکنید؟

اینم در نظر داشته باشید که از وقتی ازدواج کردید اکثرا شرایط همین بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی از روزی که ازدواج کردیم هر روز امتحان داشته؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
اینا بهونس به نظرم

بهونه نیس عزیزم ...من دقیقا تو همین حالتم نامزدم کلا هفته ای دوساعت میبینم بقیش یا شیفتم یا باید درس بخونم یا خوابم...اخر شب قبل خواب یه تماس داریم

اره اکثرا داشته درس میخونده

پس درکش کن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

یعنی بکووووب تا اخر شب فقط میخونه ؟

بنظرم شل گرفتی از دوست داشتنت مطمئنه

مرد بفهمه عاشقشی فاصله میگیره همشون همینن

حالا یکم سر و سنگین شو محبت نکن مثل قبل نباش ببین چطور میفته دنبالت استرس میگیره😂😂😂

شماهم صبح تا شب منتظرش نمون برو سمت هدف و برنامه هات اونقدر سرتو شلوغ کن مث خودش فقط اخرشبا برو سراغش

قول میدم عوض میشه

پس درکش کن

خب خسته شدم نمیدونید چقدر حس بد دارم

واقعا من چیزی کم ندارم نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی خیلی خواستگار داشتم الان همش ناخودآگاه به این فکر میکنم کاش باهاش ازدواج نکرده بودم😞