2777
2789

خواهرمن بعد چهار ماهه هنوز ورم داره شما انتظار داري بعد ي هفته اكي باشه صبور باش عزيزم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
دیونه ای بینیت حتی از قبل هم بزرگتر ب نظر میرسه وای همش ورمه تا ورمش بخوابه کلی راه مونده بعدم بخیه ...

دقیقا همینطور نوک بینیم خیلی بزرگتر از قبله پسرم مدام میگه مامان دماغشو عمل کرده بزرگش کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرمن بعد چهار ماهه هنوز ورم داره شما انتظار داري بعد ي هفته اكي باشه صبور باش عزيزم

خواهر شوهرم عمل کردبعداز ۲ ماه که دیدمش دیگه بینیش تکون نخورد نوکش همینطور بزرگ‌موند اونو دیدم ترسدم

دقیقا همینطور نوک بینیم خیلی بزرگتر از قبله پسرم مدام میگه مامان دماغشو عمل کرده بزرگش کرده

اره همینه نگران نباش کاش همه نگرانیا عمل کردن بینی بود عزیزم اصلا کرتون نزنی تو بینیتا حسابی بهش برس تمیزش کن تا بخیه رو بکشی ورمت باز زیاد میشه ولی دیگ بعدش کامل میخوابه ورم و بینی فرم اصلی رو نشون میده

بینی گوشتی که تا ۲ سال نباید قضاوت کنی ولی همون ۵/۶ ماه اول جمع میشه مخصوصا بعد اینکه چسبتو در میا ...

ما ١ماه ونيم چسب زدم

ولي هنوزم ورم داره بعد دوماه و خرده اي

مخصوصا نوك بينيم

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
خواهر شوهرم عمل کردبعداز ۲ ماه که دیدمش دیگه بینیش تکون نخورد نوکش همینطور بزرگ‌موند اونو دیدم ترسدم

شايد بينيش از قبل خيلي بزرگ بوده بستگي ب نظر دكتر داره دكتر خواهرم گفته اگه تا شش ماه نخوابيد ورمش كورتون ميزنه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
دکترت گف ۱ ماه چسب بزنی؟ من ۵ ماه چسب داشتم

بله دكترم گفت

من بينيم استخوني بود

كي عمل كردي الان زياد ديگه چسب نميزنن

من دوست همسرمم ١ماه زد يكي از اقواممونم دو سه هفته زد

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
شايد بينيش از قبل خيلي بزرگ بوده بستگي ب نظر دكتر داره دكتر خواهرم گفته اگه تا شش ماه نخوابيد ورمش ك ...

بله بزرگ بود بینیش ولی دکتر بینی منو که دید۸۰ درصد امیدواری داد گفت عالی میشی ولی الان نوک بینیم از قبلم بزرگتر نشون میده