mohammadiliya مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1778 عنوان بتا پایین 83 بازدید | 6 پست سلام بچه هامن دوره های پریودیم ۲۵روزه هست یعنی امکان نداره من تاخیر تو پریودی داشته باشمالان پنج روزه از موعدم میگذرهبتام دو روز پیش ۱۸/۵بوده دیروز ۱۹/۵بنظرتون پایین نیست؟ امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!! امروز | 06:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohammadiliya مدیر استارتر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1778 اگه پریود نشدی چند وقت بعد برو نمیخوام دیر بشه امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
gorbeashrafi عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 604 اصولا باید یک هفته بگذره از تایم پریودی گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 32653 بزار ده روز بگذره برو دیگه جایی شکی نیس من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
پرپرونی عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 2632 این عدد مشکوک به بارداری بزار یک هفته بگدر بعد ازمایش بده اگه باردار باشی بالا می ره حتما اگه شیمیایی هم باشه افت می کنه