2777
2789
عنوان

عروسي😍❤️

637 بازدید | 52 پست

دوستاي گلم ايده واسه قشتگ تر شدن عروسيم ميخوام 

راستي ميشه روز عروسي موهارو رنگ كرد!؟

اوووم بعد باغ چقدر زمان ميبره حدودا؟

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نه نميشه موهاتو رنگ كني توو عروسي

😑

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول اینکه عکس بزاری اینجا عروسیت محشر میشه دوم اینکه چی چقد زمان میبره؟👂👂👂

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

به نظرم رنگ خیلی روشن سن رو بالا نشون میده یه رنگ ملایم و خوب بزار

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

رنگ و قبل از عروسی بکن 

ولی باز بستگی به سلیقت داره ... خیلی بور و روشن نکن 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
اول اینکه عکس بزاری اینجا عروسیت محشر میشه دوم اینکه چی چقد زمان میبره؟👂👂👂

😂😂😂😂

تايمي كه باغ هستيم 

و اينكه ميشه روز عروسي موهامو بلوند كنم!؟

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️