2777
2789
عنوان

شوهر هول

1 بازدید | 8 پست

دوستان من ۲۴سالمه همسرم ۳۴سالشه ی دختر ی ساله دارم ۴ساله ازدواج کردم همسرم تو کار وام ایناس داره برای خواهر دوستش ک مطلقه هست و ی دختر بچه امروز گیر داد به زنه که حضوری بیا مدارک بده در صورتی ک اصلا نیاز نبود ماهم خونه مادر همسرم دعوت بودیم ولی همسرم چند جا کار داشت گفت ببینم موخ زنه رو میزنم ببرم با ماشین کارامو کنم موتور نبرم منم از بالا نگاه کردم زنه اصلا سوار ماشینش نکرد و رو نداد بهش اما از این هول بودن شوهرم حالم بهم میخوره نمیدونم چ واکنشی نشون بدم شما چی میگین اصلا واکنشی نشون میدادین ؟!شاید باورتون نشه شرت نو پوشیده بود حموم رفته بود حلقشو ننداخته بود

نظرسنجی

دعوای مفصل

بتوپ بهش

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاری میکنی فقط سکوت نکن

حتی مهرتو بذار اجرا

بچه داری

خیلی گوه زیادی خورده

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱