2777
2789
عنوان

سجده شیطان

134 بازدید | 16 پست

این شیطان هم عجب کاری کرده ی سجده الکی میکردی تا الان تو بهشت بودی بجای اینکه نقشه بکشی این و اون گمراه کنی بیکار

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

شیطان اهل کلک نبوده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدا از اون من بیشتر از داستان سیب شاکیم اخه سیبببببب برو هلو بخور

موز که خوشمزه تره

چرا بهشت موز نداره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
شیطان اهل کلک نبوده

ب گذشتع و آیندع هم واقفع؟

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

ب گذشتع و آیندع هم واقفع؟

چی بگم والا

ریا کار نبوده شش هزار سال عبادت خالصانه

داشته، حرفشم درست بوده حتی خدا هم

حرفشو قبول داشته اما خدا بهش میگه

اون کاری رو که من بهت میگم انجام بده

به خوب و بدش کاری نداشته باش.

ریا کار نبوده شش هزار سال عبادت خالصانهداشته، حرفشم درست بوده حتی خدا هم حرفشو قبول داشته اما خدا ب ...

ولی بعدش که گوش نداد انواع و اقسام حرکات زده تا همین امروز از جمله ریاکاری دروغ نیرنگ جادو

انسان ها واقعا قابل سجده نیستن همه چی از این موجود دو پا بر میاد
ولی خب قضیه سرپیچی از دستور خدا بوده

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

ولی بعدش که گوش نداد انواع و اقسام حرکات زده تا همین امروز از جمله ریاکاری دروغ نیرنگ جادو

خب بخاطر اینکه از درگاه الهی رانده شد

و از اونجایی که دیگه هیچ وقت وارد بهشت

نمیشه. پاداش عبادتشو از خدا درخواست کرد

که تا قیامت زنده بمونه و در وجود آدم نفوذ کنه

آدم رو به گناه و تباهی بکشه ( در حقیقت میخواد حرفشو به کرسی بنشونه )و از اونجایی که خداوند مهربان و بخشنده

و کریم و باوفاست درخواستشو قبول کرد .

خب بخاطر اینکه از درگاه الهی رانده شد و از اونجایی که دیگه هیچ وقت وارد بهشتنمیشه. پاداش عبادتشو از ...

خودم اینارو میدونم

ولی خراب کرد خودشو

خودم اینارو میدونم ولی خراب کرد خودشو

خب خداروشکر که میدونی

منظورت اینکه که معشوق خودشو گول میزد و پروردگارخودشو فریب میداد؟ خداوند دانا تر از اون هست که کسی بخواد

حیله و نیرنگ و ریا و فریب کاری کنه و متوجه نشه.

گفتم ابلیس قبل از اینکه تبدیل به

شیطان بشه یک فرشته بود ذات پاک و مقدس