2777
2789
عنوان

گریییه

1 بازدید | 22 پست

دارم گریه میکنم

بعد یک ماه منو برد بیرون آخر شب بودم اومدیم خونه بعد اومدیم خونه گوشی گرفت بازی میکرد اومدم جلوش نشستم گفتم بوسم کن اصن نگام نکرد دراز کشید دوباره گفتم گفت باشه بعد هوارو بوس کرد اصلا تکلم نمیکرد عصبی شدم زدم رو زمین گفتم چه رفتاریه دیگه روانی شد فوش میداد بهم بعدم گفت تو اتاق بخوای من اینجا میخوابم گفتم پاشو برو سرجات بعد. دعوا راه انداخت گفت ازت خسته شدم منم گریم گرفت گفتم غلط میکنی با من زندگی میکنی پس ازت چی خواستم مگه بعدم همینجور فوش میداد گریم گرفت زد تو صورتم الان فکم کنار گوشم درد میکنه ینی خوب نمیشه؟؟؟

بعدم خیلی باهام بد حرف زد هروقت پیام میدم بهش جواب نمیده به روی خودش نمیاره خیلی واضح دوسم نداری وگرنه گفتم بوسم کن باید اینجوری دعوا راه بندازه اونم الکی الکی؟؟؟

خیلی دلم گرفت میگه نمیری راحت شم مگه من چیکار کردم خیلی دلم شکست دلم میخواد برم حس میکنم هرچی زحمت تو این خونه میکشم همش الکیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه سنت خیییییلی کمه

اخه ادم به شوهرش میگه بوسم کن

اونوقت اونم ناز کنه

والا منم بودم بدم میومد اویزون بازی در نیار مقتدر باش با ابهت وقوی بچه که نیستی ازدواج کردی نصف مسولیت زندگی باتوعه یعنی چی بوسم کن اه اه

کار امشبشبعد اون شب خوب شد یه روز باز امشب تا اومد خونه شروع کرد من از صبح خونه نبودم دکتر بودم بعد عصر اومدم حموم و ظرف و غذا درست کردم طی کشیدم بعد هم اومد تو شروع کرد چرا لک داره چرا اشغال هست منم عصبانی شدم گفتم تا دلت میزاری خونه اذیتم میکنی بعد باز موهامو کشید رفت جارو و طی زد منم حالم بد شد از رفتار گهش

بعد رفت خوابید منم بیدارش کردم گفتم منو عذاب میدی بعد میخوابی دیگه روانی بلند شد منو زد زد زد بعدم خوابید گفت فردا تکلیف مشخص میکنم منم گفتم تو مریضی حالم ازت بهم میخوره باید بری دکتر

من چیکار کنم با این حرومزاده زندگی برام نداشته هروقت بخواد بیخودی دعوا راه میندازه دلم خونه چیکار کنم با این شرایط برگشت خونه بابامم اصلا ندارم بیرونم نمیزاره برم

دعا کنین زودتر مرگم برسه

فوش بد نامیدهقیافش مثل روانی ها نمیشه

فحش در حد خفه شو زر نزن گمشو میده ولی رکیک تر نمیگه....کلا حس میکنم مشکل روانی داره چون مشکلات خانوادگیش زیاد بوده یوقتایی میگه بیقرارم دلشوره داره ولی دکتر هم نمیره

فحش در حد خفه شو زر نزن گمشو میده ولی رکیک تر نمیگه....کلا حس میکنم مشکل روانی داره چون مشکلات خانوا ...

گفتی ازدواج دومته

نه این خیلی فش بدتر میده

چجوری خودتو کنترل میکنی جواب ندی