2777
2789
عنوان

پوشک مولفیکس

4102 بازدید | 33 پست

دوستانی که از پوشک مولفیکس استفاده میکنید شما هم این مشکلو دارید که رد کشش روی پای بچه بمونه و پاشو اذیت کنه؟

وزن ۶ کیلو سایز ۳ میخریم.

ممکنه به خاطر سایزش باشه ؟ چون رد کشش بدجور می مونه روی پاش.

به مای بی بی و کانفی هم حساسیت داره. پریما استفاده میکردم از وقتی گرون شده شبا فقط براش میبندم.  

به نظرتون چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه خاهر من از نوزادی تا سه سالگی مولفیکس داشت ردشم نمونده، سایزش شاید کوچیکه

اخه سایزش مناسبه وزنشه. درشت هم نیست که بگیم براش تنگه. سایز سه برای ۴ تا ۹ کیلو.وزنشم ۶ کیلوئه الان. سایز دو هم میبستم یه مدت همینطوری بود.

اره.دقیقا به همین خاطر من پوشک مای بیبی میگرفتم.‌کش داخلیش اصلا اذیت نمیکرد برعکس مولفیکس

اره درسته کش مولفیکس خوب نیست. 

چه خوب که مای بی بی بهش میسازه. واسه ما بهش نمیسازه ، امتحان کردم پاش دونه های ریز زد😔

اصلا سایز بر اساس وزن نیست یه چیزی نوشتن حتما کوچیکه براش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اصلا سایز بر اساس وزن نیست یه چیزی نوشتن حتما کوچیکه براش

اره ممکنه به خاطر همین باشه. ایندفعه ۴ میگیرم.

ولی از یه نفرم شنیدم اونم میگفت با اینکه سایز بزرگتر براش گرفتن بازم همین مشکلو داشتن.

اره درسته کش مولفیکس خوب نیست.  چه خوب که مای بی بی بهش میسازه. واسه ما بهش نمیسازه ، امتحان ک ...

منم مای بی بی میبستم خیلی خوب بود ولی قرمز شد یه مدت. الان مولفیکس گرفتم از سایزاش راضی نیستم یا تنگه یا خیلی گشاد حد وسط نداره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم همين مشكلو دارم رد كش رو پاي بچم ميمونه و قرمز ميشه 

قبلا پمپرز ميبستم اما الان دارخانه ها كمتر ميارن گفتن مولفيكسم خوبه اما رد كش خيلي بد جاش رو پاي پسرم ميمونه 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
منم مای بی بی میبستم خیلی خوب بود ولی قرمز شد یه مدت. الان مولفیکس گرفتم از سایزاش راضی نیستم یا تنگ ...

اره متاسفانه نوزاد ما هم حساسیت داره به مای بی بی. 

مولفیکس ایندفعه سایز ۴ بگیرم براش؟ گشاد نمیشه؟ یا یه مارک دیگه بخرم؟