2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فصل بهار رو اون خونده رو خودشم کراشم البته😁

سیبیل داره که.

من شوهرم اومد خواستگاری گفتم اگر جواب بله میخوای همون اول بزن بره سیبیلاتو🤣😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سیبیل داره که.من شوهرم اومد خواستگاری گفتم اگر جواب بله میخوای همون اول بزن بره سیبیلاتو🤣😂

نمیدونم من بدجوری خوشم میاد ازش😭😂 زیاد معروف نیست یه جورایی همشهریمم هست

زد اونوقت؟😂

و نحن اقرب الیه من حبل الورید و ما از رگ گردن به شما نزدیک تریم

نمیدونم من بدجوری خوشم میاد ازش😭😂 زیاد معروف نیست یه جورایی همشهریمم هست زد اونوقت؟😂

برای کجاست کدوم شهر؟

اره زد، قیافه اش دیدن داشت بدون سبیل😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
برای کجاست کدوم شهر؟اره زد، قیافه اش دیدن داشت بدون سبیل😂😂

تو بیو اینستاش زده بود شیراز و بندر عباس به زبون بستکی هم خونده بچم تازه ۲۵سالشم هست🥲😂من کراش زدما 😂🤣🤣🤣نیشم بازههه عهه

دوستت داره به خاطرت سیبیلاشو زده هااا ، حتما شد مث پسرایه ۱۵ساله که تازه به بلوغ رسیدن😂😂

تو بیو اینستاش زده بود شیراز و بندر عباس به زبون بستکی هم خونده بچم تازه ۲۵سالشم هست🥲😂من کراش زدما ...

من مازندرانی هستم و خواننده های سمت ما ابی عالی و دیگران هستن، اره یعنی داداشم که دیدش از خنده نمیتونست خودشو کنترل کنه، همه فهمیدن بخاطر من زده سیبیلشو😂😂

من مازندرانی هستم و خواننده های سمت ما ابی عالی و دیگران هستن، اره یعنی داداشم که دیدش از خنده نمیتو ...

بله عزیزم میشناسمشون آهنگاشونم دوست دارم اتفاقا.

بنده خدا🤣🤣🤣🤣رحم میکردی بهش