2777
2789
عنوان

لکه بینی

62 بازدید | 6 پست

سلام وقت بخیر

من از شهریور تا بهمن ماه ک امروز ۱۹بهمنه اقدام به بارداری کردم ...

شهریور بدون مراجعه به دکتر و آزمایشات قبل بارداری خودم اقدام داشتم ، ی شب درمیون ک درست وسط یکل یعنی ۱۴روز مونده ب پریودم لک خفیف قهوه ای داشتم دو روز بعدش پریود شدید شدیم ، و دوهفته بعد ک موعد پریود اصلیمه هم پریود شدم ک ۴روز اول زیاد ۳روزم دوم در حد لک،

مهر ماه رفتم دکتر زنان ، بعد آزمایش هورمونی ک گرفت همه چی خوب بود به جزlh که ۱۷/۴۰بود

Fsh6.70

تو ۱۹ سیکل

و سونو شکمی همه چی نرمال بود فقط نوشته بود فولیکولهای ریز در تخمدان چپ و راست مشهود است

بهم دوفامد داد و قرص سپیترون کامپاند و گفت این ماه اقدام نکن و از ۱۴سیکل دوفامد بخور ؛ اون ماه وسط سیکل پریود نشدم و درست وقتی ک ۱۴ امین دوفامد رو خوردم فرداش پریود شدم ...

بعد پریودم دوباره رفتم دکتر سونو کرد گفت خوبی و بهم اوزیل و دوفامد داد طبق دستور بازم وسط سیکل لکه بینی خیلی خفیف داشتم تا ۳روز دو روز هم یکم بیشتر شد جمعا ۵روز لکه بینی

با وجود قطع دوفامد ۵روز بعدش پریود شدم...اما پریودم ۱۰روز ادامه دار شد به جای ۷روز همیشگی ، بعد پریود رفتم مطب بهم قرص متفورمین دوفامد استرادیول و اوا هلث داد همش روزی یکی ...

امروز ۱۹بهمنه من از ۱۳بهمن دلروهارو شروع کردم ب خوردن و ی شب در میون اقدام امروز دوبار ترشح ناگهانی آبکی داشتم ک حس کردم پریود شدم رفتم دیدم آبه و یک نقطه خون !!!

من تو تخمک گذاریم قبل اقدام هیچ وقت خون ندیدم تا حالا ....

نکنه مثل ماه های قبل ک اقدام داشتم باز دوبار در ماه پریود شم؟؟ میشه راهنمایی کنیدیعنی باردارم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پنج شنبه دوبار در حد دو بند انگشت رو نوار بهداشتیدیروز هم قرمز بود یکم دیگه نداشتم

منم اینجوری شدم بعد پریود اومد قبلا ، تنبلی تخمدان هم دارم ، ولی این ماه ی نقطه خون دیدم ۲۰ ام سیکل ، ۱۰روز ب پریودم مونده