2777
2789
عنوان

شوهر فاسد

79 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

این بار چندمه که تاپیک میزنم و ثبت نمیشه. چون نمیخواستم با اکانت واقعیم که چند نفر از دوستانم میشناسنش درد و دل کنم. از خدا میخوام که این تاپیک ثبت بشه چون دیگه عاجز شدم . نمیتونم این درد رو به خانوادم بگم .. چند قسمتش کردم که سخت نباشه خوندنش 😭

زندگی منو همسرم چند وقته دچار ناملایمات شدیدی شده. حدود شش ماه. از دیدن فیلم ج.. حین رابطه شروع شد که من فهمیدم و بعدم با همه دروغایی که شوهرم گفت و به دست و پام افتاد و گفت چند روزه اینکارو برای هیجان رابطه شروع کردم و توبه میکنم، از طریق اکانت گوگلش فهمیدم از شب عروسی که هفت سال پیش بوده اعتیاد شدیددددد به این فیلما داشته.😔

من مردم و شکستم..

حمله پنیک بهم دست داد از اون روز... تمام بدنم رعشه میوفته.. رو به مرگم ..

ما دوتا بچه دوقلو داریم. دوساله.. از وقتی بچه ها دنیا اومدن، شوهرم کتکم میزنه چون میدونه هیچ غلطی نمیتونم بکنم. همین حین که فهمیدم فیلم ج.. میبینه، شماره یه زنی که مجردیاش عاشق شوهرم بوده و از قضا چمد ماه پیش شوهر اون خانم فوت کرده، به اسم مردونه سیو شده توی گوشیش و بار اول بیست و پنج دقیقه باهاش حرف زده! بعد برای یه کاری براش پول حساب کرده! و هربار بهم دروغ گفته.. برای برویدن این قضیه من یه کتک حسابی خوردم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر منم میدید یجور عادی شده بود باورت میشه یمدتی باهم میدیدیم خدا ازم نگذره عمق فاجعه رو میخوام بگم دیگه من از بجایی ب بعد نگا نکردم تازگیا هم شوهرم خودش توبه کرده نگا نمیکنه یاد اون روزا میفتم یجوری میشم ب اصل گناه فک نمیکردم

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

منو یه جوری زده بود که تا سه روز از شدت درد گریه میکردم بعد بهم میگفت تو ادا درمیاری! یا بهم میخندید..

نمیدونم چه غلطی کنم با دوتا بچه کوچیک ... دارم میمیرم..

بخدا خوش اندام ترینم بین زن تمام دوستاش. بیشتر از همشون به خودم میرسم ولی اینقد فیلم دیده که به چشمش نمیام. به اندامم یه جوری نگاه میکنه.. صورتم قشنگه بهدا ولی وقتی این نگام میکنه یاد تمام عکس دخترای روسی میوفتم که سیو کرده بود توی گوشیش ..

اعتماد به نفسمو مچاله کرده. چیکار کنم خدااا😭😭😭😭

یعنی فیلم های خاک بر سری می دید؟

آره عزیزم... حتی از شب عروسیمون برای هفت سال پیش .. به شدت اعتیاد به فیلم ج... داشته و من مثل چشمام به این مرد اعتماد داشتم...

مثلا زن پشت گیشه بانک بود، میگفت من نمی م تو برو! ولی در واقع ادا درمیاورده ..

الان زن ها برای کاراشون بهش زنگ بزنن وا میده.