2777
2789
عنوان

گشادی واژن

253 بازدید | 25 پست

دوستان من بینهایت واژنم تنگ بود حتی با اینکه چندین بار پشت سر هم رابطه جنسی برقرار میکردم باز از شدت درد و تنگی از واژنم خون میومد ، به هیچ عنوان گشاد نمیشد ( کلا ارثی مامانم همینطوره) الان یکماهی میشه ک واژنم بینهایت گشاد شده و دیگه مثل قبل اون سفتی رو تو واژنم احساس نمیکنم،، ته واژنم همون کانال واژنه نمیدونم اسمش چیه همونجا بینهایت گشاد شده ،خیلی ناراختم غصه میخورم اگه درست نشه چی؟؟؟ اینم بگم هم عفونت گرفتم هم احساس میکنم شل شده حالا نمیدونم بخاطر عفونتس یا اینکه شل شده یا ورزش سنگین انجام میدم چون میگن ورزش سنگینم به واژن فشار میاره و باعث گشادی میشه .لطفا هرکی اینطوری بوده بهم بگه خیلی افسرده شدم دارم دق میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو دکتر یه روش امده با دستگاه مخصوص تنگ میکننو بخاطر همون عفونته جای نگرانی نیست

اخه از مامانمم پرسیدم میگه این دستگاه تنگی واسه کسی هست ک زایمان کرده تو مگ زایمان کردی ؟ گفتم ن بابا من بینهایت تنگ بودم یهویی اینطوری شدم خودم حس میکنم بخاطر عفونتس

کانال کدومه؟ لابیاها شل شدن منظورته؟ ورزش کگل انجام بده

کانال همون ته سوراخه واژنه دقیقا همونجا گشاد شده درخالی ک بینهایت تنگ بود و احساس سفتی میکردم

ورزشم انجام میدم

اخه از مامانمم پرسیدم میگه این دستگاه تنگی واسه کسی هست ک زایمان کرده تو مگ زایمان کردی ؟ گفتم ن باب ...

اصلا ربطی به زایمان نداره

بعضی وقتا

ژنتیک تاثیر داره

بیماری تاثیر داره

حتی ورزش هم ممکنه تاثیر داشته باشه

اونا هم انجام میدن

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اصلا ربطی به زایمان ندارهبعضی وقتا ژنتیک تاثیر دارهبیماری تاثیر داره حتی ورزش هم ممکنه تاثیر داشته ب ...

من مامانم چهارتا بچه طبیعی زایمان کرده ولی هنوز گشاد نیست من خودمم قد سوزونی گشاد نبودم الان نمیدونم گشادی موقت گرفتم یا دائمیه خیلی ذهنمو درگیر کرده اگ خوب نشم چی اگ همینجوری دیگ بمونم