بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین امشب به خاطر رفتار مادرشوهرم باهام گریه کردم...نمیشه که نادیده گرفت عزیزم آدم میدونه بیمارن ولی ...
وقتی چهل سالت بشه از حرص خوردن وزر زدن دشمنات بیشتر کیف می کنی تا گریه تو هنوز راه داری تا بفهمی مادرشوهرت رقیبته نه رفیقت اون مادرشوهرته نه مادرهمراه شوهر
وقتی چهل سالت بشه از حرص خوردن وزر زدن دشمنات بیشتر کیف می کنی تا گریه تو هنوز راه داری تا بفهمی ماد ...
برای خوبی هایی که درحقش کردم برای وقتی که گفتم تو از مادر خودمم عزیزتری میسوزم...۳تاعروس دیگه هم داره من از همشون دلسوزترم ولی نمیدونم چرا از همشون بدتر شدم به چشمش
برای خوبی هایی که درحقش کردم برای وقتی که گفتم تو از مادر خودمم عزیزتری میسوزم...۳تاعروس دیگه هم دار ...
خوبی بیش از حد به یه بی لیاقت فقط باعث هار شدنش میشه چراباید مادری که با شیره ی جونش بزرگت کرده کمتر از یه زن غریبه که فقط پسرشو انداخته سرت تا حساس ترین قسمت های بدنت انواع درد ومرض رو تجرره کنند کمترباشه؟!!!!!
بعد از چند سال لباس خریدم زنگ زدم میگم مامان جان حالت چطوره میگه که خوب نیستم پسرام ۵۰میلیون ۱۰۰میلی ...
منم چند روز زنگ نزدم بهش به همسرم گفته بهش بگو حلالم کنه اعصابم خراب بود نفهمیدم چی گفتم...منم گفتم حلالش نمیکنم فقط همین یه بار نبوده که خیلی دلمو شکونده