از وقتی که اداره پست در سایت رهگیری پست دیدن جزییات رهگیری را منوط به دادن شماره سیم کارت گیرنده کرده است فروشنده های سایت هایی مثل باسلام عمدا شماره سیم کارت گیرنده را به پست نمیدهند که بتوانند کلاه برداری بکنند و از یک کد رهگیری برای چند تا سفارش استفاده بکنند
در یک مورد با توجه به اینکه خرید من 12 ام بهمن بود و ارسال سفارش 13 بهمن بود ولی کد رهگیری مال 11 ام بهمن بود به مقصد شیراز نه شهر من ، من کاملا متوجه شدم که تیم باسلام اصلا کد های رهگیری را چک نمیکنه و راحت کد تقلبی را قبول کرده ، تیکت که میزنم چند روز طول میده جواب بده تلفهن که میزنیم نیم ساعت طول میکشه که وصل بشه صد بارم صدای گویا میگه برو بجای زنگ زدن تیکت باز کن , یک سایت دارند به نام اهالی باسلام انگار فقط فروشنده ها عضو باسلام هستند و خریداران اصلا هیچ اهمیتی ندارند براشون ، من در سایت اهالی باسلام اعلام کردم اسکرین شات همان کد الکی را هم دارم ولی فروشنده های متخلف باسلام از مدیر سایت اهالی باسلام خواستند که منو اخراج بکنه از سایت , بعد هم به من میگن اگه ناراضی هستی چرا خرید میکنی اینجا سایت باسلام ارث بابامون است و خریدار حق هیچ نوع اعتراضی نداره تو برو و دیگه خرید نکن از باسلام , بعد هم الکی با دروغ خودشان را مظلوم و من را خرابکار عقده ای و دشمن کسب کارشون جلوه دادند بنظرم تا اطلاع ثانوی به هیچ عنوان از سایت باسلام هیچ خریدی نکنید چون انگار دارید اموال تون را به دزد میدهید .