قبلا خیلی هیکل قشنگی داشتم اما همش پرخوری عصبی دارم صورتم چاق شده غبغب اوردم متنفرم از صورت چاق من لاغر خوشگل ترم . بازوهام شکم پهلوم حالم داره بهم میخوره😭😭😭😭 نمی دونم چه طور کم کنم ی پنج شش کیلو اضافه وزن دارم. واقعا عصبیه نمی خورم ضعف می کنم. یا وقتی عصبی میشم باید حتما قند یا شکلات بخورم. جدیدا میرم سس میریزم هی رو نون می خورمش عاشق این ترکیب شدم😑😑😑
سعی می کنم کمتر بخورم ولی یهو می بینی ۲ کاسه خورشت رو خوردم😐
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
اخه من غذا زیاد نمی خورم اشغال اینا زیاد می خورم همش سوسیس و کیک و سس زیاد. سیب زمینیذسرخ کرده همش ه ...
من یادم نمیاد آخرین باری ک سوسیس خوردم کی بوده
ولی وقتی خیلی گرسنمه غذا زیاد می خورم و خیلی ریزه خوارم🥲
۱۷ سالمه
قد ۱۶۶
وزن ۷۲ اینا
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
من یادم نمیاد آخرین باری ک سوسیس خوردم کی بودهولی وقتی خیلی گرسنمه غذا زیاد می خورم و خیلی ریزه خوار ...
من قبلا اراده می کردم سریع رژیم می گرفتم کم می کردم الان نمی تونم . می بینی ساعت دو سه شب من شدید ضعف کردم میرم سس می مالم رو نون😑😑😑می خوام دیگه نخرم از این چیزا چشمم نبینه نخورم همین جوری دارم می رم بالا
من قبلا اراده می کردم سریع رژیم می گرفتم کم می کردم الان نمی تونم . می بینی ساعت دو سه شب من شدید ضع ...
وای منممم
الان مثلا می خوام رژیم باشم ولی نمی تونم هی ریزه خواری می کنم
خیلی هیکلم بد شده شبیه سیب شدم🥲