2777
2789
عنوان

به حدی گیج خوابم

73 بازدید | 9 پست

بدنم مقاومت میکنه در برابر خواب(دکترم تایید کرده)

به حدی خستمممم که رفتم توی ماشین حساب میخوام

ساعت کوک کنم برا صب😂😂

حیف که کاربریمو دوست دارم حیییف😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگیر بخواب فرزندم

وگرنه به لولو می گم بخورتت

تهدیدم جوابگو بود؟😂

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
يعني چي دكترم تاييد كرده

بدنم در برابر خواب مقاومت میکنه

یعنی چیزی جدا از عادت و تلقینه

بخاطر تیروئید و B12 ام نمیتونم راحت بخوابم باید به درجه بیهوش شدن برسم

منم دربرابر خوابیدن مقاومت میکنم که تو گوشی بچرخم:/حالا یه مدته تا صبح بیدارم نمیتونم شبا بخوایم خیل ...

من گوشیم کنار گذاشتم بی فایده بود فهمیدم مشکل چیز دیگه ایه

خیلی اصن گرخیدم🤣

پس بگیر بخواب😁

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨