2777
2789
فک نکنم هیچکدوم،رفتارش برعکس نشون میده و امسال قصد کنکور ندارم آخه میشه دوباره تمرکز کنی بگی ممنونت ...

فردا جواب میدم امروز زیاد جواب دادم مغزم نمیکشه دیگه

اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐

فردا جواب میدم امروز زیاد جواب دادم مغزم نمیکشه دیگه

فردا منو یادت نره ها🥺

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه منم بگی لطفا،حسش به من چیه و کی میرم دانشگاه دولتی

باید ببشتر برای رفتن به دانشگاه تلاش کنی

حس کردم یکیو داره

عزیزم دختر میارم یا پسر بعد همش نگران سلامتیشم

عزیزم یه دختر سالم میاری نگران نباش ب خودت استرس نده

حسم بیشتر میگه دختر هرچی باشه سالمه انشالا

عزیزم یه دختر سالم میاری نگران نباش ب خودت استرس ندهحسم بیشتر میگه دختر هرچی باشه سالمه انشالا

ما خونه ای ک میخوام رو میگیرم؟

من یه شب بابام رو از دست دادم بعد از اون دیگه صبح نشد هنوزم شبه.... چقدر دلتنگتم بابایی...اگر امضام رو دیدی و دلت خواست یه صلوات برای باباییم بفرست

اسی بنظرت من چرا اینقدر حالم بده و به اطرافیانم بدبینم و اصلا تمرکز ندارم خودمم خسته شدم از این وضع

حس میکنم یه موضوعی ذهنتو درگیر میکنه خیلی وقته درگیرشی روحتو اذیت میکنه