2777
2789
اره ولی من حسم میگه اون ازدواج خوشبختت میکنهحکایتشو شنیدی که میگه مامانم برام چید اینجوریه

انشالا اونجوری بشه

راستش وقتی ۱۴سالم بود همین موقع های شب بود با دوستم چت میکردیم رو به در خوابیده بودم هوا گرم بود لای درم باز بود یلحظه دیدم. یه پسر دقیقن همون شکلی ک توگفتی یه دستش باند پیچی شده وایساده منو نگاه میکنه در چشک بهم زدن غیب شد بعد یه هفته همون پسر بادست باند پیچیو تو پارک دیدم همشم با لبخند بمن نگا میکرد

اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فک کنم یه هفته

یه سوال بپرسم برم بخوابم

حست میگه من تراز و رتبه کنکورم اونی میشه که میخوام یا اونیه که الان داخل ازمونام هست؟

و اینکه بعدش مشاور تحصیلی میشم ؟میرم ویش فرزاد و تیمش کار کنم؟

لطفا برای دراومدنم از این وضعیت دعا کن😭🖤

انشالا اونجوری بشه راستش وقتی ۱۴سالم بود همین موقع های شب بود با دوستم چت میکردیم رو به در خوابیده ب ...

ناخوداگاهت بوده حتما

زیاد فکرتو درگیرش نکن ولی فک کنم درسته

لطفا برای دراومدنم از این وضعیت دعا کن😭🖤

یه سوال بپرسم برم بخوابم حست میگه من تراز و رتبه کنکورم اونی میشه که میخوام یا اونیه که الان داخل از ...

ترازت از اینی گ هس بهتردر میاد

حس میکنم نه پیش فرزاداینانمیری

اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐

ترازت از اینی گ هس بهتردر میادحس میکنم نه پیش فرزاداینانمیری

به نظرت از بیکاری در میام😂🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️