2777
2789
عنوان

بینیم کیپ شده

83 بازدید | 20 پست

سرماخوردم میخوام بخوابم نفسم بالا نمیاد از راه دهنم بدم میاد نفس بکشم ..میخوام بخوابم کلافم نمیدونم چیکار کنم .. راهکاری دارین این بینی بیصاحابمو خالی کنم ک دیگه کیپ نشه

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرم سدیم کلراید اگه داری شستشو بده .

یا صورتتو با آب سرد یا گرم بشور تاثیر داره .

منم دو روز پیش سرماخوردم بینیم کیپ شده بود نصف شب راه گلومم بسته بود نمیتونستم از هیچکدوم نصف بکشم داشتم خفه میشدم یهو نمیدونم چیشد بیهوش شدم خوابم برد یا چی نفهمیدم چیشد صبح پاشدم دیدم زندم

وای منم کیپه

منکه کلافم عصبیم .. اصن نمیتونم بخوابم هی یه طرف بسته میشه اون یکی میسوزه

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
سرم سدیم کلراید اگه داری شستشو بده .یا صورتتو با آب سرد یا گرم بشور تاثیر داره .منم دو روز پیش سرماخ ...

خیلی حس بدیه

عفونت سینوس دارید شاید

نمیدونم بخدا

بعضی موقعا آنقدر شدید میشه مثل شیر آب که باز میکنیم میشه

همینجوری شره میکنه

این چند سال یعنی از بعد از دوران کرونا که ماسک زدیم اینجوری شده

منم همیشه با دماغم مشکل دارم همیشههههههههههه آبریزش بینی دارم البته داخل خونه نه بیرون بخاطر سرما و ...

حساسیت داری حتما

خیلی حس بدیه

الانم کامل خوب نشدم سرم درد میکنه

ولی خب دیگه بینیم کیپ نیست راحت نفس میکشم .

واقعا آدم موقع مریضی تازه قدر سلامتیو میدونه هرروز باید هزار بار خداروشکر کرد حتی الان خداروشکر کن که مریضیت سرماخوردگیه سریع خوب میشی

اسپری نفازولین یا سدیم کلراید نداری؟؟؟اگر نداری یه استکان شیر بریز داخل یه ظرف بذار رو گاز تا جوش بی ...

سدیم کلراید دارم از همون بریزم چندقطره؟