2777
2789
جراحی کردنالبته شما نگران نشوچون گویا بچه ی شما هنوز بلع و جویدنش به تکامل نرسیدهبا یه چیزای نرم امت ...

نه بابا میگم برنج که واسه خودمون درست میکنیم میخوره سیب زمینی سرخ کرده اینارو له میکنم با دستم میخوره

ولی ترسیدم اینبار به دکترش میگم ببینم مینویسه ببرم

رفلکس که از اول داشت شیر خشک مخصوص رفلکس میخورد خوب شده بودبعد حساسیت که شیر خشک عوض شد اینطوری شد د ...

من دیگه الان همه چی بهش میدم زیاد له نمیکنم میدم غذا هارو دستش خودش میخوره یه چیزایی مثل نون و تیکه های مرغ و اینا فقط چیزایی که خیلی حساسیت زاست مثل بادمجون و گوجه و اینا و چیزای خیلی پرروغن بهش نمیدم

خورشتم با برنج قاطی میکنم خودم با قاشق میدم

دختر من تا ماه پیشم بالا میورد بخاطر رفلاکس دو سه هفتس فروکش کرده خیلی کم شده

البته مقایسه نشه ها من چون از همون اوایل باهاش تمرین کردم الان میتونه خودش برداره یه مدت که غذای انگشتی با برش امن بهش بدی یاد میگیره چجوری بخوره که تو گلوش گیر نکنه

خوابشم افتضاحه بخاطر همین رفلاکس

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا میگم برنج که واسه خودمون درست میکنیم میخوره سیب زمینی سرخ کرده اینارو له میکنم با دستم میخور ...

خب پس جای نگرانی نیست

بازیگوشی میکنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

من دیگه الان همه چی بهش میدم زیاد له نمیکنم میدم غذا هارو دستش خودش میخوره یه چیزایی مثل نون و تیکه ...

بچه شما که رفلکس داشت اوق نمیزدغدا دادنی یا غذا دادنی بالا میاوورد؟

اخه این اصلا دندونم ندارا چجوری گوشت رو بخوره

من دیگه الان همه چی بهش میدم زیاد له نمیکنم میدم غذا هارو دستش خودش میخوره یه چیزایی مثل نون و تیکه ...

برنج رو هپونطوری میخوره بدون له کردن؟

پسر من صددرصدرفلکسش عود کرده

چون به قول شما خواب درست نداره هعی آب دهنشو قورت میده همش آروغ میزنه میاد گلوص سرفه میکنه

میترسم خوب نشه

امپرازولم نخورد میخورد بالا میاوورد فاموتیدین میدم اونم اثر نداره

بچه شما که رفلکس داشت اوق نمیزدغدا دادنی یا غذا دادنی بالا میاوورد؟اخه این اصلا دندونم ندارا چجوری گ ...

چرا اوق میزد مثلا گوشت میدادم حالش بهم میخورد یا تخم مرغ هنوزم حالشو بهم میزنه کم کم بهتر شد عزیزم با لثه هاشون میجون گوشت اگه خوب خوب پخته باشه تو دست یکم لهش کنی کافیه اگه نمیتونه ریش ریش کوچیک کن که توگلوش گیر نکنه کم کم بزار دهنش بزار دور دهنش بچرخونه تا یاد بگیره با لثه هاش و زبونش غذارو هدایت کن

دندونم داشته باشه بچفقط جلوییا رو داره نمیشه باهاشون بجوه

چرا اوق میزد مثلا گوشت میدادم حالش بهم میخورد یا تخم مرغ هنوزم حالشو بهم میزنه کم کم بهتر شد عزیزم ب ...

حتما کار میکنم باهاش باید یاد بگیره

بعد بالا اووردنش ترسیدم میترسم چیزای سفت بدم رفلکسش شدید بشه

برنج رو هپونطوری میخوره بدون له کردن؟پسر من صددرصدرفلکسش عود کردهچون به قول شما خواب درست نداره هعی ...

اره ولی دمپخت برا دخترم درست میکنم که خوب نرم باشه یه کوچلو با قاشق فشار میدم گاهی

اره این حالتارو بچه منم داره دارو ام مطلقا نمیخورد از اول هر دارویی بهش بدم درجا بالا میاره برای واکسناش چون استامینوفن بالا میورد شبانه روز استرس داشتم که تبش نره بالا قطره اهن و مولتی ام نمیخوره همون دفعه اخرم که استامینوفن بهش دادم تا سه روز بعدش اصلا غذا نمیخورد دهنشم باز نمیکرد میترسید دارو باشه

حتما کار میکنم باهاش باید یاد بگیرهبعد بالا اووردنش ترسیدم میترسم چیزای سفت بدم رفلکسش شدید بشه

ببین بنظر چه دارو بخورن چه نخورن تا دورش نگذره همینجوری میمونن

من به این نتیجه رسیدم با غذا خوردن و تست خوراکیای جدید به مرور زمان رفلاکس کمتر میشه و معدشون قوی تر میشه مثلا دختر من به ساده ترین غذاها واکنش نشون میداد یه چیز جدید که بهش میدادم تا دو روز دائم بالا میورد و بیخواب و بی قرار میشد بعد به مرور دیگه اون واکنش قبلی رو نداشت

ببین بنظر چه دارو بخورن چه نخورن تا دورش نگذره همینجوری میمونن من به این نتیجه رسیدم با غذا خوردن و ...

این سرش گرم شدنی اوق نمیزنه باید سرشو گرم کنی دراز کش بهش غذا باید بدم

چاره ای نیست عقز خدا کنه زود خوب شه