2777
2789
اره میکس میکنم ولی میخورد سیب زمین یا زرده تخم مرغ همونجوری بدون آب و کرهبعد اینکه اسهال خونی گرفت گ ...

عزیزم دوماه دیگه یک سالش میشه دیگه الان لازم نیست غذای میکس شده بخوره دختر منم ده ماهشه از هفت ماهگی با چیزای نرم شروع کردم و تکه های کوچیک غذا الان دیگه خودش میتونه بجوه

دختر منم حساسیت به پروتئین گاوی داره ولی شیر خودمو میخوره

اوق زدنش بخاطر شیرش نیست یا رفلاکس داره یا دیگه از غذاهایی که بهش میدی زده شده احتمالا

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم امتحان کردم عوق میزنه نمیخورهمثلا شام براش کته نرم با کدو تنبل گذاَتم حتی یه تیکه هم نخوردولی م ...

خب باید اول خوش طمعشو بهش بدی تا عادت کنه با نمک یا چیزای دیگه مزه دارش کن

عزیزم دوماه دیگه یک سالش میشه دیگه الان لازم نیست غذای میکس شده بخوره دختر منم ده ماهشه از هفت ماهگی ...

رفلکس که از اول داشت شیر خشک مخصوص رفلکس میخورد خوب شده بود

بعد حساسیت که شیر خشک عوض شد اینطوری شد دکتر میگه رفلکسش عود کرده ولی چاره نیست باید این شیر خشکو بخوره حسلسیت بدتر از رفلاکسه ولی من میترسم مشکل دیگه ای داشته باشه

اینم سیب زمینی سرخ کرده مثلا میخوره در حد ۵ یا ۶دونه با دستم له میکنم میدم یا برنج دم کرده واسه خودمون درس کردنی چنتا میدم با دستم له میکنم میخوره ولی خورش نمیتونه برداره بخوره

بچه شما خورش برمیداره چیا میخوره مثلا؟

عکس از کجاش؟

قفسه سینه

نای ، ریه ، گلو

نگران نشو

یه بنده خدایی هم بچه ش همین طور بود ، عکس گرفتن مشخص شد انسداد ریه داره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

چیکار کردن انسدادو؟

جراحی کردن

البته شما نگران نشو

چون گویا بچه ی شما هنوز بلع و جویدنش به تکامل نرسیده

با یه چیزای نرم امتحان کن

مثل فرنی ، بستنی ، دنت ، سوپ ، شیربرنج

اگه اینارو هم نتونست قورت بده ، حتما برو

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻