2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

20 بازدید | 7 پست

خانوما ما ماشین نداریم خودمون ، خونه هم نداریم ، وضعیت مالیمون هم افتضاحه خیلی وقته چون شوهرم شغل خوبی که داشت از دستش رفت و مدت ها بیکار بود یا کارای جدید شروع کرد که درآمد نداشت مجبور شد جمع کنه ، یه وانت دستمون هست که مال خودمون نیست امانته ولی نیاز نیست اجاره بابتش بدیم و صاحبش هم اجازه داده باهاش کار کنه شوهرم ،بنظرتون چجوری درآمد به دست بیاره از وانت ؟ از کجا کار ثابت یا مشتری پیدا کنیم؟ اینم بگم من شرایطشو ندارم باهاش برم چون توی خونه یسری گرفتاری داریم روزانه که باید خونه بمونم و خودش تنها بره

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با وانت بار ببره میدون تره بار و برنامه دارن ک نصب میکنن رو گوشی و باخبر میشی کجا بار هست تو شهرتون ...

توروخدا بهم اسم برنامشو بپرس بگو واست ۱۰۰ تا صلوات میفرستم خیلییی زیر بی پولی غرقیم

عزیزم اسمش بارنت هست دعا کن بچم خوب بشه سینش بدجوری سرفه میکنه حالا بازم برنامه هست میپرسم

چشم دعا میکنم لطفا هرچی برنامه هست بهم بگو ببین خیلی زیر صفریم مالی این روزا

عزیزم اسمش بارنت هست دعا کن بچم خوب بشه سینش بدجوری سرفه میکنه حالا بازم برنامه هست میپرسم

حوله گرم کن بزار روی قفسه سینش و زیر گلوش و روزی چندبار انجام بده خیلی بهتر میشه ، با دست بزن پشت کمرش در طول روز چندبار که اگه خلطی چیزی مونده با سرفه بپره بیرون ، غرغره کردن دیفن هیدرامین هم خوبه اما واسه بزرگسال خوبه واسه بچه و سن و سالش بپرس ، من خودم ۴/۵ ماه درگیر بودم با سرفه و دوباره دوسه هفته بعدش مجدد همینجوری شدم و آنفولانزا شدید گرفتم که ۶ هفته طول کشید ، واسه بزرگسال ،آویشن و عسل هم خوبه ، سه شب پشت سرهم به دونه دمنوش کنی بخوره ، بارهنگ هم خوبه دمنوشش ، سیب و هویج بده بخوره ، همش سوپ نده بهش ، برنج سفید کته ای و کباب مرغ بده بهش ،گاهی روزا هم سوپ ، اسپری آلرژی نزن واسش بیشتر اذیت میشه ، قرص آلرژی ببر دکتر بنویسه سر یه هفته خوب میشه