gain مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 452 عنوان خونریزی من 🥲🥲 85 بازدید | 12 پست امروز خون ریخت ازم فکر کردم پریود شدم ولی تا الان اثری از پریود نیست و همون بوده نمیدونم چرا خون شفاف بود قطره قطره در حد دو قطره نامزد دارم اخرین رابطم دو روز پیش بود البته واژینیسموس دارم خفیفکسی میدونه اون دو قطره خون امروز بدون هیچ دلیلی برا چیه امروز | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عباس_بوعذارo عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 1439 شاید زمان تخمک گزاریته من ما بین دو پریودیم لکه خون میبینم چون نردیک تخمک گزاریمه نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره
هویج_پلو_ عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 1399 رابطه کامل؟ میتونه ازون باشه من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم نمیذارم که ببینی کسی عاشق تر از من...
gain مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 452 شاید زمان تخمک گزاریته من ما بین دو پریودیم لکه خون میبینم چون نردیک تخمک گزاریمه اولین بارم بود ۲۴سالمه
gain مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 452 رابطه کامل؟ میتونه ازون باشه اره ولی خب خیلی دردم میاد یهو کنار میکشیم
gain مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 452 رابطه کامل؟ میتونه ازون باشه دوروز بعدش این جوری شد
هویج_پلو_ عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 1399 اره ولی خب خیلی دردم میاد یهو کنار میکشیم بخاطر واژینیسموسدکتر برو من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم نمیذارم که ببینی کسی عاشق تر از من...
عباس_بوعذارo عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 1439 اولین بارم بود ۲۴سالمه خب منم بعصی وقتا تو پریودیم اینجور میشم و اینکه ازدواج و رابطه روی مدل عادت شدن دردش میزان خونریزی اثر داره میترسی به بکارت اسیب رسیده باشه نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره
هویج_پلو_ عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 1399 دوروز بعدش این جوری شد همون لحظه هیچی نشد؟ نمیدونم اگ بیخود و بی جهت باز اینجوری شدی برو دکتر من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم نمیذارم که ببینی کسی عاشق تر از من...
بیارم_ناپلئونی_ر؟؟ عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2913 اولین بارم بود ۲۴سالمه اولین بارت بوده رابطه کامل داشتی؟ اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
gain مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 452 بخاطر واژینیسموسدکتر برو رفتم شدید بودم الان خفیف شده بهتر شده
افرا۷۹ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2841 شاید به خاطر فشار رابطه بوده اگه نزدیک پریودته لکه بینیه تا یکی دو روز دیگه میشی اگه تخمک گذاری باشه منم چند بار پیش اومده برام مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه
عباس_بوعذارo عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 1439 عزیزم من این بار تو تخمک گذاریم دوبار یه رگه خون نازک دیدمقبلا نداشتم هیچوقتپریودمم ۴ روز عقب افتاد، ... نه نمیدونم والا نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره