skypeace مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 9 عنوان لیزر صورت 69 بازدید | 9 پست خانوما من واسه کناره های صورتم لیزر میرم و تا حدودی جواب داده، واس زیر گوشم موهای ریزی وجود داره ک نه میشه گفت پرزیه نه ضخیم... الان ی نمونه عکسشو میذارم. بنظرتون واسه همچین مویی لیزر جواب میده ک برم؟ کسی تجربه ای داشته؟ امروز | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
skypeace مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 9 اگه ریش دوست داری انجام بده وای خدا پس نمیرمواسه کناره های صورتم ک یکم ضخیم بود اپراتورم گفت جواب میده و تا الان اوکی بوده، اونم نرم یعنی؟
narges317 عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 1719 جدیییجواب نمیدههه؟ عزیزم ببین من خودم پزشکم از اپراتور و کلینیک زیبایی ک اینکارو میکنه نپرس کمتر کسی ب ماست خودش میگه ترش !! لیزر برای موی کرکی سمه سممممم وای این دستگاه فلان بیسارم نداره بدترش میکنه بیچاره میشی
تهاجم عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 17626 وای خدا پس نمیرمواسه کناره های صورتم ک یکم ضخیم بود اپراتورم گفت جواب میده و تا الان اوکی بوده، اونم ... صورت اصلا نرو .سییل می تونی انجام بدی
skypeace مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 9 عزیزم ببین من خودم پزشکم از اپراتور و کلینیک زیبایی ک اینکارو میکنه نپرس کمتر کسی ب ماست خودش میگه ت ... مرسی عزیزمواسه موی ضخیم صورت چی؟ جواب میده بنظرتون؟ کناره صورتم نسبتا ضخیمه تا الانم اوکی بوده ولی الان یکم ترسیدم🥲
skypeace مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 9 صورت اصلا نرو .سییل می تونی انجام بدی سبیلام کمه ولی کناره صورتم زیادتره و ضخیمتر🤦♀️
narges317 عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 1719 مرسی عزیزمواسه موی ضخیم صورت چی؟ جواب میده بنظرتون؟ کناره صورتم نسبتا ضخیمه تا الانم اوکی بوده ولی ا ... عکس بفرست عزیزم اخه صورت پر موی کرکی ام هست نمیشه رو اونا نزنه میخوره بالاخره اونا بدتر میشن
skypeace مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 9 عکس بفرست عزیزم اخه صورت پر موی کرکی ام هست نمیشه رو اونا نزنه میخوره بالاخره اونا بدتر میشن الان عکس ندارم چون موهام کمتر شده ولی این شکلی بوده تقریبا وقتایی ک چند مدت شیو نمیکردم.