2777
2789
تهش ازدواج کردید ؟

آره 😅🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوخی نکن !!! خوبید الان باهم. ؟

والا به خدا

آره

عاااااالی

فراتر از عالی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مشاورها رویکرد های کختلف دارن یکیش هیجان مداره که این بهتون میگ کودکی تونو دلبستگی هاتونو و اینجوری ...

چقدرررر خوببب

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
مشاورها رویکرد های کختلف دارن یکیش هیجان مداره که این بهتون میگ کودکی تونو دلبستگی هاتونو و اینجوری ...

هرکدوم جداعه؟ با مثلا میشه قبل ورود به جلسه به مشاور گفت میخوام با این عملکرد هیجان مدار رفت جلو

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
هرکدوم جداعه؟ با مثلا میشه قبل ورود به جلسه به مشاور گفت میخوام با این عملکرد هیجان مدار رفت جلو

بستگی ب مشاوره ش داره یه سریا میزنن تو بیو شون تحصیلی ازدواج خیانت کودک اینا نه

اینا قاطیمیکنن همه چیو اما یه سری قشنک تک رشته ای کار میکنن مثلا کودک جدا

ازدواج و زناشویی و زوجی جدا

تحصیلی جدا

اینا رویکرد دارن

و نیازی نیست بگین فقط وقتی میخواین برین حواستون باشه بپرسین رویکردتون چیه

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
این عالی ک تو گفتی ۱۰ تا بد از کنارش زد بیرون

چرا بد ؟؟

واقعا عالیه 😍😍

از ته دل گفتم