2777
2789
عنوان

تلگرام

80 بازدید | 10 پست

سلام، بچهاا من روی شمارم تلگرام داشتم به دلایلی تلگرام پاککردم و دوباره نصب کردم،دلیت اکانت نکردم فقط برنامرو پاککردم،تایید دومرحله ای داشتم اما الان گذرواژش یادم رفته میدونمچیهولی هرچی میزنم اشتباهه،خاستم بدونم باید چیکارکنم،اگه ایمیلمو تغیربدم ممکنه بتونم همون اکانتو برگردونم؟نمیخوام دیلیت اکانت کنم کسی اگمیدونه راهنمایی کنه ممنون

ایمیل رو چرا تغییر بدی؟؟

اگه اون موقع ایمیل وارد کردی راه بازیابی داری، اگر نه هیچ راهی

رمز رو که یادته روی کاغذ بنویس پس و پیش یا با حروف بزرگ و کوچک اگه @ داشت یبار اول دارو کن یبار آخر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایمیل رو چرا تغییر بدی؟؟ اگه اون موقع ایمیل وارد کردی راه بازیابی داری، اگر نه هیچ راهی رمز رو که یا ...

نه متاسفانه ایمیل وارد نکردم اشتباهم همین بود،اره رمزو یادمو ازش اسکرین دارم از گذرواژم ولی میگ اشتباهه

نه متاسفانه ایمیل وارد نکردم اشتباهم همین بود،اره رمزو یادمو ازش اسکرین دارم از گذرواژم ولی میگ اشتب ...

پس چندین بار امتحان کن حتی با فیلتتر شکن های متفاوت ببین فاصله ای نقطه ای چیزی نیست که به چشم نیاد

پس چندین بار امتحان کن حتی با فیلتتر شکن های متفاوت ببین فاصله ای نقطه ای چیزی نیست که به چشم نیاد

چندبار زدم فعلا دیگنمیشه بزنم😑😂یبارم بافیلترشکن برم ببینم چطورمیشه،واقعا لازم دارم چیزای مهمی توش دارم راجب درسم و اینا