2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از جای مطمئن بحرین که برای برداشتت اذیت نشین ولی پیشنهادم اینه فیزیکی بحرین امنیتش بیشتره

انلاین خرید و فروشش راحتتره تو هر ساعت از شبانه روز و حتی با مبلغ کم هم میشه خرید حتی با یک میلیون

بله

دیجیکالا راحته

ولی از اینل بهتر

خربد سهام طلا در بورسه

مثلا عیار یا گوهر یا ....

کازمزدش خیلی کمتر از خرید طلای فیزیکیه

حتی نسبت به میلی گلد و دیجیکالا و ... خیلی کمتره

مثلا اگر ۱۰۰ میلیون تومن سهم طلا بخری و یفروشس کلا ۲۴۰ هزار تومن کم میشه ازش

مثل سهام شرکتها نیست ک دستکاری بشه

کاملا مثل طلا بالا پایین میره

انلاین خرید و فروشش راحتتره تو هر ساعت از شبانه روز و حتی با مبلغ کم هم میشه خرید حتی با یک میلیون

خب آره ولی چند وقت پیش جلو خرید فروش آنلاین طلا رو بسته بودن بنده خدا ها نمی تونستن برداشت کنن

زن زشت تاکنون خدا نیافریده است!💅🏼🧘🏼♀️🎀🎟️

خب آره ولی چند وقت پیش جلو خرید فروش آنلاین طلا رو بسته بودن بنده خدا ها نمی تونستن برداشت کنن

از همینش میترسم. پول نقد بی ارزش میشه. طلا ممکنه مغازه ها باز اعتصاب کنن نشه فروخت. انلاین هم ممکنه بسته شه

بلهدیجیکالا راحتهولی از اینل بهترخربد سهام طلا در بورسهمثلا عیار یا گوهر یا ....کازمزدش خیلی کمتر از ...

مثه مفید؟

من مفید دارم ولی تا حالا ازش خریدی نکردم. پول گذاشتم ک سود خوبی نمیده روزشمار

مثه مفید؟من مفید دارم ولی تا حالا ازش خریدی نکردم. پول گذاشتم ک سود خوبی نمیده روزشمار

مفید کارگزاریه و شما احتمالا در کارگزاری مفید ثبت نام کردید

سهم عیار یکی از صندوقهای طلاست ک مال کارگزاری مفیده البته همه میتونن بخرن

تو خود مفید هم اگر پول نقد داشته باشید بهش ماهانه ۲/۴ درصد سود میده