2777
2789

تاپیک اخرم

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و دختر خالم خیلی باهم خوبیم

ولی عقیده هامون متفاوته اونروز عقیدشو بیان کرد منم بیان کردم

حالا ناراحت شده و دیگه اهمیت و پیامی بهم نمیده...

حیف که کاربریمو دوست دارم حیییف😂

من از اینکه راجب قیافه ام اعتماد به نفس ندارم دلم گرفته :(

ولی اکثر شماهایی که اینو میگید خیلیی قشنگید نمیدونم چرا اینجوریه هرکی اینو میگه بدون شک زیباست

دلم گرفته دندونامو کشیدم مثل پیرزن حرف میزنم خجالت میکشم کسی ببینه😓

از الان تا 40 روز 2ماه مجبورم زندانی باشم تو خونه

مراسمی جشني چیزی شه چجوری برم

هوووف دندون مصنوعی تو 30 سالگی اخه چقدر سخته

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

شوهرم دستش شکسته حموم کردن براش سخته

ولی من از صب خودمو خوشگل کردم تا شب بیاد یه ساعت حموم بودم فقط کلی لوسیون و فلان آرایش کردم لباس قشنگ پوشیدم ولی هیچی به هیچی گرفت تخت خوابید انگار نه انگار خستم از این وضع🫠🫠🫠🫠

امضا بلد نیستم انگشت میزنم😅💙وقتی بهت میگم مواظب خودت باش یعنی دوس ندارم یک خار بره توعه پات(H)به عشقم رسیدم انشالله قسمت همه🤭🫀

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز