jannasrin مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 59 عنوان کمک کنید ممنون 98 بازدید | 7 پست سلام من هفته هفت بارداریمه معدم درد میکنه انگار غذا گیر کرده تووش سوزش معده هم دارم نگران کننده نیست؟ 1397/02/30 | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_بانو1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 3404 نه اصلامن نمیفهمم چرا ما خانم ها وقتی باردار میشیم همش دنبال یک نشونه ی نگران کننده و خطرناک توی خودمون میگردیم.بابا رها کنید. این استرس خودش بزرگ ترین مشکل ها رو ایجاد میکنه.استرس نداشته باشید.❤️فقط شما رو نمیگم ها عزیزم، خودم هم اینجوری ام. آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.
نینیدونه عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 22614 نیست من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
jannasrin مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 59 نه اصلا من نمیفهمم چرا ما خانم ها وقتی باردار میشیم همش دنبال یک نشونه ی نگران کننده و خطرناک توی خ ... میفهمم ولی دست خود ادم نیست که چون ازش خبر نداره نمیدونه سالمه یا نه کلا نگران میشیم
nafas36 عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 112 عزیزم از وقتی باردار میشی روز به روز دردا و مشکلات جدید پیش میاد باید تحمل کنی من خودم درد مفاصل گرفتم ماه اخر تا الان که دخترم پنج ماهس مونده واسماگه خیلی نگرانی یه دکتر برو ولی استرس نداشته باش ریشه بیشتر دردا استرسه
ارغوان۱۳۶ح عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 164 میفهمم ولی دست خود ادم نیست که چون ازش خبر نداره نمیدونه سالمه یا نه کلا نگران میشیم شما هفته چند سونو اولتونو رفتید