من امروز سرکار بودم کارمند بانک ۲ تا خانم اومدن داخل شعبه ماشالله خیلی خیلی قد بلند بلند بودن من تا بحال ندیده بودم تو عمرم فکر کنم ۱۹۰ داشتن کم کم شما هم همچین خانمایی دیدین تا بحال
رفته بودیم یه جایی دو تا خواهر بودن نگاه قشنگ ۱۹۰ بودن بعد شوهراشون به شدت کوتاه🫠😂
از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم
تو خانواده پدریم من با قد ۱۶۷ از همههه بلند ترم😭😂بعد تو خانواده مادری از همههه کوتاه ترم تناقض موج ...
گردن نمیگیرنت 😂😂
از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم
آره اصلا من شاخ در اورده بودم نگاه قشنگ خانومه کف سر شوهرش از اون بالا میدید😂