2777
2789
عنوان

قد بلندها

116 بازدید | 15 پست

من امروز سرکار بودم کارمند بانک ۲ تا خانم اومدن داخل شعبه ماشالله خیلی خیلی قد بلند بلند بودن من تا بحال ندیده بودم تو عمرم فکر کنم ۱۹۰ داشتن کم کم شما هم همچین خانمایی دیدین تا بحال

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بیمارستان بودم به خانم والیبالیست دیدم خیییلی خوش اندام بود شاید ۱۸۲ بوده باشه

"در کوچه پس کوچه های فراموشی پژواک گام های عشق در وادی قلبم گم شد و من در انتظار بازتابی که هرگز نیامد سراب اغوشی خیالی را زیستم"

تو خانواده پدریم من با قد ۱۶۷ از همههه بلند ترم😭😂

بعد تو خانواده مادری از همههه کوتاه ترم

تناقض موج میزنه

بعد خانواده مادری معتقدن قد کوتاه من به خانواده پدریم رفته مثل اونا قد بلند نشدم خانواده پدریم هم معتقدن من مثل خانواده مادریم قد بلندم😑😐😂

🕳یه عدد ENTJ🕳

آره

رفته بودیم یه جایی دو تا خواهر بودن نگاه قشنگ ۱۹۰ بودن بعد شوهراشون به شدت کوتاه🫠😂

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

تو خانواده پدریم من با قد ۱۶۷ از همههه بلند ترم😭😂بعد تو خانواده مادری از همههه کوتاه ترم تناقض موج ...

گردن نمیگیرنت 😂😂

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

مگه میشه

آره اصلا من شاخ در اورده بودم نگاه قشنگ خانومه کف سر شوهرش از اون بالا میدید😂